Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

«Αδειάζουν» τον Βερίλλη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ στο Davanos-gr:

Προβλήματα αντιμετωπίζει ο δήμαρχος Καρδίτσας Δομήνικος Βερίλλης σχετικά με την υποψηφιότητά του για τον νέο δήμο Καρδίτσας. Είναι το θέμα που συζητούσαν και χθες Δευτέρα στα στέκια της Καρδίτσας…
Αφορμή των συζητήσεων η ανακοίνωση υποστήριξης από την Ελένη Κατσαούνη-Ζησοπούλου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης του νυν δημάρχου Ιτάμου Βασίλη Τσαντήλα, που αψηφώντας τις κομματικές διαδικασίες κατεβαίνει ως «αντάρτης» στο καλλικρατικό δήμο Καρδίτσας.
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
ΜΙΧΑΛΗΣ Β.
Καρδιτσιώτες καφενόβιοι


Εμείς από τη μεριά μας να θυμίσουμε ότι η πολιτική μηχανικός κ. Κατσαούνη - Ζησοπούλου διετέλεσε αντιδήμαρχος του Βερίλλη την περίοδο 2007-2009. Και αυτό είναι το κρίσιμο για το σημερινό δήμαρχο, που φαίνεται να αρχίζουν να τον «αδειάζουν» και οι ίδιοι οι στενοί (μέχρι τώρα) συνεργάτες του.
Όπως έχουμε γράψει, στο ΠΑΣΟΚ γίνεται μεγάλος χαμός, που φοβόμαστε ότι θα έχει και συνέχεια...




---------------------

Προς φίλους και αναγνώστες μας:
Γίνετε ανταποκριτές μας!

Θέλουμε και μέσα από το BLOG μας, να απευθυνθούμε σε όλους σας και να ζητήσουμε τη συμμετοχή σας στην ειδησεογραφία και σχολιασμό. 
Η έκκλησή μας μέσω των πρώτων email που στείλαμε για την διαφήμιση - γνωριμία με το davanos-gr έπιασε τόπο και οι πρώτες ειδήσεις-σχολιασμοί έφτασαν σήμερα κιόλας! 


Περιμένουμε τις δικές σας ανταποκρίσεις!!


---------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου