Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

"ΝΤΡΟΠΗ σου ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ"!!!

Έξαλλος κατά των τελευταίων "ηρωισμών" του βουλευτή Νίκου Σαλαγιάννη, φίλος μας από την Καρδίτσα, μας έστειλε την παρακάτω επιστολή:

Αγαπητοί φίλοι,
Καλά, δεν πάει άλλο με αυτόν το τύπο... Μας φλόμωσε λαϊκισμό και μετά πάει και ξανα-ματα-ψηφίζει ό,τι απάνθρωπο κατεβάζει στη Βουλή η κυβέρνηση του "παιντιού" της Μαργαρίτας Τσαντ, του ξεπουλημένου στους Αμερικανούς πρωθυπουργού μας.
"Ξαναχτύπησε" γεμάτος δικαιολογίες ο λαϊκιστής βο(υ)λευτής μας!
Αφού πέταξε κάποιες ατάκες αντι-μνημονιακές και φιλο-κοινωνικές στην ΚΟ του ΜΠΑ-ΣΟΚ, έσκυψε και πάλι το κεφάλι στον Μεγάλο Γιωργάκη και ψήφισε το νομοσχέδιο του εργασιακού Μεσαίωνα...
Και χθες πήρε σβάρνα τα τοπικά κανάλια για να δικαιολογήσει την ψήφο του και τη στήριξή του σε ό,τι αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό πράττει αυτή η κυβέρνηση, χωρίς ντροπή, χωρίς έλεος ούτε για τους ψηφοφόρους του, που τάχα τους προστατεύει και μεριμνά για το μέλλον τους...
ΝΤΡΟΠΗ σου ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ!!!

Το έχεις παραξηλώσει. Φοβάσαι μήπως σε διαγράψει ο Γιωργάκης και δεν τολμάς να πεις ένα ΟΧΙ σε ό,τι βρώμικο κάνει εις βάρος μας; 
Γιατί; Φοβάσαι μη χάσεις την έδρα σου στις επόμενες εκλογές; 
Μεγάλωσες Σαλαγιάννη! Έχεις τόσα χρόνια στο κουρμπέτι. Και τι μας πρόσφερες, πέρα από κάτι βολέματα ορισμένων δικών σου; Τι έκανες γι' αυτό τον τόπο και τους πολίτες του νομού Καρδίτσας; ΤΙΠΟΤΑ!!!
Έχεις τόσα χρόνια βουλευτής. Τι φαβάσαι; Έκανες τη μπάζα σου. Δες και λίγο την υστεροφημία σου. Σου χρειάζεται. Μεγάλωσες άρκετά. Καιρός είναι να κάνεις την επανάστασή σου και συ. Ιδού η ευκαιρία! Τι φοβάσαι να το τολμήσεις;
Και αν δεν σε ξαναβάλει ο Γιωργάκης στη λίστα των υποψηφίων στις επόμενες εκλογές, θα χάσει η Βενετιά βελόνι; ΟΧΙ. Απλά, πιστεύω πως ΕΣΥ δεν θες να χάσεις την "κουτάλα για ίδιον όφελος"!! Γιατί φαίνεται να σε ενδιαφέρει η "κουτάλα", ΟΧΙ για όφελος του λαού που σε ψήφισε, αλλά για το δικό σου και μόνο. Και δεν σκέφτεσαι το μέλλον των πολιτών, αλλά ΜΟΝΟ το ΔΙΚΟ ΣΟΥ μέλλον. 

ΝΤΡΟΠΗ σου ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ!!!
Έχεις ακόμα το θράσος να μας πουλάς λαϊκισμό και την ίδια ώρα να στηρίζεις ό,τι χειρότερο για τους Έλληνες πολίτες.
Πότε θα αποκτήσεις αρχί-/... να πεις κάποια στιγμή ένα ΟΧΙ;
Και μην σκέφτεσαι ότι ΔΕΝ θα ξαναβγεις βο(υ)λευτής!! Δεν θα συμβεί αυτό, ούτως ή άλλως, γιατί ο κόσμος που σε ψήφιζε σε φτύνει. ΘΥΜΗΣΟΥ αυτό που γράφω.
Οπότε, είτε ξαναμπεις στο ψηφοδέλτιο είτε όχι, θα μείνεις εκτός Βουλής... Αρκετά μας "υπηρέτησες". Για να ακριβολογώ: Αρκετά έφαγες Σαλαγιάννη.
Αποδεικνύεται πως είσαι ανίκανος να πράξεις το σωστό για τους πολίτες και αυτό που επιθυμούν οι ψηφοφόροι που σε στείλανε στη Βουλή.

Αυτά μας έγραψε ο φίλος μας. Εμείς, να προσθέσουμε πως άλλοι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τα μέρη μας είναι συνοδοιπόροι του κ. Σαλαγιάννη στον "τσάμπα λαϊκισμό": 
Ο εξ Αργιθέας ορμώμενος βουλευτής Λάρισας Έκτορας Νασιώκας και ο Βολιώτης Κώστας Καρτάλης...
Από λόγια καλά μας τα λένε, αλλά από πράξεις δεν τις βλέπουμε, κύριοι...

2 σχόλια:

  1. Ένα συναφές άρθρο του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, με τίτλο:
    "Θα πάρεις την ΜΕΓΑΛΗ απόφαση;"

    http://kamposnews.blogspot.com/2010/12/blog-post_147.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Θα μας φτύνουν, ούτε καν θα μας δέρνουν, γιατί το ξύλο είναι λεβεντιά», είπε ο Έκτορας Νασιώκας. Δείτε τι είπαν οι επαναστάτες, με ή χωρίς αιτία:

    http://blogpress-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_9777.html#ixzz18fuZmRY2

    http://blogpress-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή