Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Οι βολευτάδες και το κλείσιμο των ΔΟΥ

Πυρ και μανία φίλος «ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ», στο mail που μας έστειλε. Το θέμα στο οποίο αναφέρεται, δεν το γνωρίζουμε πώς ακριβώς έχει. Δημοσιεύουμε ατόφια την επιστολή και τα σχόλια δικά σας!...

Αγαπητοί φίλοι
Τις προηγούμενες μέρες, και αφού διέρρευσε ότι επίκειται κλείσιμο των ΔΟΥ Μουζακίου, Παλαμά και (πιθανώς) Σοφάδων, άρχισαν οι αντιδράσεις και διαμαρτυρίες πολιτικών παραγόντων για το (πιθανό) κλείσιμο της ΔΟΥ Σοφάδων!!
Αλλά σιγήν ιχθύος από τους «πρόθυμους» τσανακογλείφτες βο(υ)λευτάδες της Καρδίτσας (ιδίως των κ. Ρόβλια και Σαλαγιάννη). Μη θίξουν το σύστημα και τον ΓκΑΠ!
Από όσο μπόρεσα να παρακολουθήσω τις τοπικές εφημερίδες, από τους ντόπιους βουλευτές μόνο τον κ. Ταλιαδούρο και την κ. Θεοχάρη είδαμε να ζητούν (με γελοία αιτιολογία μάλιστα) με Ερώτησή τους στη Βουλή να μην κλείσει η ΔΟΥ Σοφάδων (μόνο η ΔΟΥ Σοφάδων!!!!!!!).
«Πού να πάνε με τα παλιά αυτοκίνητά τους οι τσιγγάνοι στην Καρδίτσα;» αναρωτιέται γελοιωδώς η βολευτίνα Μαριγούλα…
Αλήθεια, τι έχει να πει ο νέος δήμαρχος Παλαμά κ. Πατσιαλής (εκλεχτός του κ. Ταλιαδούρου!!); Είναι σύμφωνος στο να μην κλείσει η ΔΟΥ Σοφάδων αλλά να κλείσει η ΔΟΥ Παλαμά;;
Ο τέως υφυπουργός, από την μεριά του, θα επανέλθει στον Παλαμά να ζητήσει ψήφους στις επόμενες εκλογές, ή σκοπεύει να πάει σπίτι του;;; Ας το ξανασκεφτεί…
Όσο για τον λαϊκιστή πονηρούλη Σαλαγιάννη, μια κουβέντα μόνο:
Νικολάκη, δεν σε ξαναβλέπω να ξαναβγαίνεις βουλευτής από τον Παλαμά, όπως είχε γίνει πέρσι… Ετοίμασε τα μπογαλάκια σου κι εσύ (ξανά)!!!
Το ίδιο ισχύει φυσικά για το Ρόβλια (αυτός το γνωρίζει πολύ καλά) και για την Μαριγούλα…
Το ότι ξαναδώσατε, με τις επιλογές που κάνατε, τον (ευρύτερο πλέον) δήμο Παλαμά στη Δεξιά, δεν θα το ξεχάσουμε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. 
Έχει ο καιρός γυρίσματα κωλολαμόγια…
 ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου