Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Σχολιάζοντας τα… σχόλια του «γνωστού» εκδότη, που μάλλον δεν μας λέει πάντα την… ΑΛΗΘΕΙΑ!!


«Φήμες έλεγαν ότι κάποιοι αριστεριστές θα επιχειρούσαν να ρίξουν γιαούρτια στους επίσημους στην  παρέλαση της Καρδίτσας. Τελικά δεν το τόλμησαν. Γιατί; …» έγραφε σε σχόλιό του, την Κυριακή, ο 'γνωστός' εκδότης της Καρδίτσας που αυτοαποκαλείται και δημοσιογράφος. Και εξηγεί τους λόγους που δεν έριξαν γιαούρτια στο Ρόβλια, ο οποίος λέει «δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα»!!
Εμείς, όμως, πολύ θα θέλαμε να μας πει ΠΟΙΟΙ είναι οι «κάποιοι αριστεριστές». Άντε Γιώργο πες μας… Να μας φύγει η απορία και σκάσαμε!!!

-----------------------------------------

Σε άλλο σχόλιό «του», ο εν λόγω εκδότης αναφέρει  τα ονόματα των… «γενναίων της Βουλής», που τόλμησαν και πήγαν στην επαρχία την 25η Μαρτίου εκπροσωπώντας την κυβέρνηση. Στη φωτογραφία του σχολίου περιλαμβάνει και τον Γερουλάνο, ο οποίος «τόλμησε» μεν ως «γενναίος», αλλά -άμα τη εμφανίσει του- μάζεψε το ξεφωνητό και τα «γιούχα» των πολιτών της Κεφαλλονιάς.

-----------------------------------------

Παρακάτω, μας δείχνει φωτογραφία του Βάιου Καραγιάννη να καταθέτει στεφάνι, σχολιάζοντας την πορεία του άσου… «από τα γήπεδα στην αυτοδιοίκηση»! 
Κατά τα άλλα η σελίδα των σχολίων τού εκδότη έκλεινε με ένα ενδιαφέρον ρεπορταζάκι {σίγουρα c(l)opy paste}, που μας λύνει την απορία «γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου»!!!!!!!! Αυτό είναι!...

-----------------------------------------
  
Αν δούμε τώρα τα σημερινά σχόλια (Τρίτη) του σπουδαίου αυτού πολιτικού σχολιαστή, όπου πληροφορούμαστε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου το σκέφτεται σοβαρά να διαγράψει τον Άκη Τσοχατζόπουλο από το ΠΑΣΟΚ, για την υπόθεση των υποβρυχίων. Σοβαρή πληροφορία του σχολιαστή, που όπως όλοι γνωρίζετε έχει πηγές μέσα στην Ιπποκράτους! 
Ο ίδιος έχει τις «πληροφορίες από την Ιπποκράτους» ή ο Αθηναίος δημοσιογράφος που έγραψε το σχόλιο; Δεν θέλουμε να απαντήσουμε. Μαντέψτε εσείς!!! 

 ***  Πάντως, ρε παιδί μου, είναι κάτι που χρειάζεται: Μια διαγραφή (πρώην) μεγάλου στελέχους, είναι η λύση που χρειάζεται η κυβέρνηση και το μπαχαλο-ΠΑΣΟΚ. Άντε μπας και πάρει καμιά ανάσα αυτό το Κίνημα που γέρνει σαν τα υποβρύχια του Άκη. Μπας και, φεύγοντας ο Άκης, πάρουν τα ίσια τους εκεί στην Ιπποκράτους και δούνε καμιά άσπρη μέρα (… που βέβαια δεν την βλέπει κανείς, αλλά είπαμε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!).
- Εμείς θα βλέπαμε ως πιο αποτελεσματική λύση για το ΠΑΣΟΚ να διωχτεί ο Πάγκαλος από την κυβέρνηση – ή κάποιος τέλος πάντων να του πει να σκάσει επιτέλους – αλλά αυτό ΔΕΝ θα συμβεί ακόμα…

-----------------------------------------

Τελικά, δεν τον πιάνεις πουθενά αυτόν τον τύπο!! Για τον …φίλο μας εκδότη και «δημοσιογράφο» μιλάμε, που από τη μια γίνεται πυρ και μανία με όσους διαδηλώνουν κατά της κυβέρνησης και ιδίως για όσους φτάνουν στο σημείο να πετάνε γιαούρτια και να γιουχάρουν τους πολιτικούς και κυρίως τους πρώην και νυν υπουργούς…
και από την άλλη, ο ίδιος ξεχέζει όλους τους παραπάνω. Τι να συμβαίνει άραγε με τον κύριο εκδότη; Άκρη δεν μπορούμε να βγάλουμε… Με ποιους είναι; Τι επιθυμεί; Πού στοχεύει; Τίποτα…
Πιστεύουμε τελικά, ότι ο εν λόγω κύριος είναι με όλους (αρκεί να… αξίζει τον κόπο!) -  Ο.Φ.Α. δηλαδή! Να, χθες, μας παρουσιάζει φωτο-σχόλιο για τις μπογιές που ρίξανε στον Σημίτη, στο Λονδίνο, ο οποίος «έτρεχε να κρυφτεί»!! 
Εκτός και αν άλλος είναι ο λόγος και έχει να κάνει με αυτό που λέμε… «άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου» (και το μυαλό επίσης)!!

-----------------------------------------

Στην παραπάνω «περίεργη» συμπεριφορά, εμπίπτει και το χθεσινό «του» άρθρο
(Απορούμε πώς με τόση ευκολία κάνει copy paste και δεν αναφέρει καν την πηγή, σε ένα άρθρο στο οποίο βάζει το όνομά του).
«Η χειραγώγηση από τα ΜΜΕ», είναι ο τίτλος του άρθρου «του» και αφορά ένα πόνημα του Νόαμ Τσόμσκι με θέμα «10 αρχές χειραγώγησης από τα ΜΜΕ». 
Το… «πόνημα» του αγαπητού μας εκδότη και αρθρογράφου, είναι αυτές οι «10 αρχές» του Τσόμσκι (με ένα πρόλογο που είμαστε σίγουροι ότι είναι γραμμένος από το χέρι άλλου, πιο επαγγελματία γραφιά – αλλά τέλος πάντων!) 

Αυτό που μας κάνει να απορούμε είναι το εξής: 
Όταν υπογράφουμε ένα άρθρο μας, αυτά που υπογράφουμε (ακόμα και κλεμμένα) τα πιστεύουμε και τα εφαρμόζουμε στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας. Ο κ. εκδότης – δημοσιογράφος – αρθρογράφος – σχολιαστής - κ.λπ., τα πιστεύει;; Γιατί πολύ φοβόμαστε, ότι μέσα στη θολούρα του να κλείσει καθημερινά το φύλλο της εφημερίδας του, μέσα στο τρέξιμο να γράψει και δυο σελίδες σχόλια – άρθρο, αντιγράφει (εμείς δεν λέμε ’κλέβει’, απλά … δανείζεται!) ό,τι βρει στα site χωρίς να προλαβαίνει να επιλέξει πριν βάλει την υπογραφή του, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να μας προβληματίζει σοβαρά ως αναγνώστες του και να κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως μια σχιζοφρενική περίπτωση (αφού πιστεύει… όλες τις απόψεις!!). Δικό του πρόβλημα φυσικά… Απλά, μην μας παριστάνει τον μεγάλο δημοσιογράφο – αγράμματος άνθρωπος…

ΥΓ. 
Απορία: Ο ίδιος άραγε εφαρμόζει μέσω της εφημερίδας του στους αναγνώστες του,  τις «10 αρχές χειραγώγησης από τα ΜΜΕ»;;; Μπρρρρρρ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου