Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

“ΨΕΥΔΕΣ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ”!!!

Χαμένο στην σελίδα 14 της εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ», διαβάσαμε σε ένα πολύ μικρό πλαίσιο, ανάμεσα από άλλα (μεγαλύτερα) πλαίσια, την «Απάντηση σε δημοσίευμα», του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ματαράγκας.
Το δημοσίευμα στο οποίο αναφερόταν οι γονείς, δεν ήταν άλλο από το σχόλιο της εφημερίδας στις 16/3/2011 (13 ολόκληρες μέρες πριν) που μίλαγε για «θερμό επεισόδιο μεταξύ γονέων και δασκάλων στο Δημοτικό Σχολείο Ματαράγκας».

Ανάτρεξα στο συγκεκριμένο φύλλο της εφημερίδας (ας είναι καλά ο φίλος και συνάδελφος, που με προμηθεύει με το συγκεκριμένο υλικό). 
Σε εκείνο το δημοσίευμα, θίγονταν περισσότερο οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, παρά οι γονείς. Ήταν εκείνο το σχόλιο που κατέκρινε το σύλλογο διδασκόντων ότι είχαν αποφασίσει κάποτε να μην δεχτούν την πρόταση για αυτοαξιολόγησή τους, κ.λπ. 

Έψαξα σε όλα τα φύλλα της εφημερίδας που έχω αλλά δεν βρήκα μια διάψευση από κανέναν για εκείνο το δημοσίευμα. ΓΙΑΤΙ άραγε; 
Μήπως υπήρξε απάντηση και πέρασε και εκείνη στις πίσω σελίδες στα πολύ ψιλά; 
Μήπως πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων; 
Ή μήπως οι δάσκαλοι είχαν ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ και το… κατάπιαν;)

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Ματαράγκας, λοιπόν, χαρακτηρίζει το δημοσιευθέν σχόλιο της εφημερίδας, στο σημείο που τους αφορά, ΨΕΥΔΕΣ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ, δηλώνοντας πως «οι σχέσεις τους με τους δασκάλους και τον διευθυντή είναι άριστες»!!!

ΑΠΟΡΙΕΣ:
ΓΙΑΤΙ η απάντηση κύριε διευθυντά (εκδότη – δημοσιογράφε – κ.λπ.) χάθηκε στα ψιλά και ΔΕΝ δημοσιεύτηκε όπως θα έπρεπε στην ίδια σελίδα (σελ.4 των σχολίων);;;;;;;
Μήπως μπορείτε να απαντήσετε;;;;
Μήπως μπορείτε να επανορθώσετε;;;;
Μήπως μπορείτε –θα έπρεπε!– να ζητήσετε καμιά συγνώμη από τους γονείς της Ματαράγκας;;;;
.....
Εμείς, ελπίζουμε (να δούμε αύριο δημοσιευμένη τη «συγνώμη» σου στην 4η σελίδα) αλλά δυστυχώς δεν θα συμβεί…
Τα ξέρουμε αυτά που συμβαίνουν στις επιχειρήσεις του Τύπου. Πρώτα θίγουν τον κόσμο και μετά καμιά συγνώμη, καμιά αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, καμιά ηθική αποκατάσταση των θιγόμενων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου