Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Γιαούρτια ...καλυβιώτικα!!


O Πάγκαλος, αργά το βράδυ της Τετάρτης, πήγε στα Καλύβια Αττικής να φάει (τι άλλο θα έκανε;) με φίλους του. Εκεί, όπως σε ζωντανή μετάδοση μάθαμε από τα blog, τον πλακώσανε στα γιαούρτια και κλείστηκε στην ταβέρνα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που τον συνόδευαν (!!!) δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τους 400 περίπου κατοίκους που επιτέθηκαν στον Πάγκαλο και γι’ αυτό μετέφεραν από την Κερατέα Διμοιρίες ΜΑΤ. Η κυβέρνηση δεν αποσύρει από την Κερατέα τα ΜΑΤ, για να αφήσουν ήσυχους και ελεύθερους τους κατοίκους, αλλά για να φυγαδεύσουν τον Πάγκαλο και την παρέα του και μετά ξαναπήγαν στην Κερατέα να φυλάξουν τα μηχανήματα του Μπόμπολα από τους κατοίκους.

Αν θέλετε να γελάσετε, πατήστε εδώ (Από το γραφείο και το site του Θ. ΠάνΚαλου, η ανακοίνωση…), για να διαβάσετε την ανακοίνωση του Γραφείου του Πάγκαλο, για τον προπηλακισμό του από τον… ΣΥΡΙΖΑ!! Όπως είναι γνωστό, πάντα και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει!!! Τόσο πολύ μάλιστα, που αναρωτιόμαστε: Αν έχει τόση δύναμη, θα πρέπει να γίνει κυβέρνηση!!

Θαυμάστε τον… «δημοκράτη» Πάγκαλο, που άφησε τα κοψίδια και βγήκε να μιλήσει με τους διαμαρτυρόμενους (προφανώς ήταν η στιγμή που ήθελε να γευτεί το …πρόβειο γιαούρτι της περιοχής!).

Όσο για τον δήμαρχο του Λαυρίου, είναι μεν ΠΑΣΟΚτζής, αλλά πρώτος στον αγώνα κατά της «παγκαλο-κυβένησης» στο πλευρό των κατοίκων της Κερατέας.

 

Από το Blog «το κουνούπι» βρήκαμε την απάντηση της Επιτροπής κατοίκων Κερατέας: «Ο κ. Πάγκαλος, το κυνήγι των φαντασμάτων και η Δημοκρατία της Βαϊμάρης…»

Διαβάστε τη!

Η ειρωνεία προς τον Πάγκαλο τσακίζει κόκαλα.

Το χιούμορ τους περισσεύει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου