Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Ελλάδα: Η δικαίωση του λαθρομετανάστη

Ενώ κάνουν κρατήσεις από τις συντάξεις υπέρ απόρων, δίνουν 15 εκ. το μήνα για τους μετανάστες

Το κράτος δικαίου σε όλη του την έκφανση.
Νομοθετούν ορισμένοι καλοπληρωμένοι χωρίς ένα ένσημο για να κόψουν από τις συντάξεις των ανθρώπων που δούλευαν από νέοι για να πάρουν το ιλιγγιώδες ποσό των 900 ευρώ το μήνα, και την ίδια στιγμή παραδέχονται ότι δίνουν 10 διαφορετικά επιδόματα σε περίπου 35.000 μετανάστες.

Ναι, το ίδιο κράτος που αποφάσισε για το μνημόνιο 1, για το μεσοπρόθεσμο, για το ξεπούλημα και ετοιμάζεται να ψηφίσει και το μνημόνιο 2, το ίδιο είναι που δίνει 15 εκ. ευρώ το μήνα, ή 180 εκ. το χρόνο σε επιδόματα για μετανάστες.
Είναι το ίδιο που εγκρίνει 1.5 εκ. ευρώ για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα.
Και το άσχημο δεν είναι (μόνο) τα ανωτέρω. Το άσχημο είναι ότι μας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και έχουν στήσει πανηγύρι στην καμπούρα μας. Επιδόματα σε μετανάστες. Κονδύλια σε τζαμιά. Συντάξεις σε Βαλκάνιους με 1-2 χρόνια εργασίας στην Ελλάδα. Δωρεάν περίθαλψη στα καταχρεωμένα δημόσια νοσοκομεία την ίδια στιγμή που ο Έλλην ευπατρίδης συνταξιούχος που σαν μα@@@ας πλήρωνε 30-35 χρόνια κρατήσεις πρέπει να περιμένει μήνες για ένα ραντεβού στο ΙΚΑ. Ανομία. Ατιμωρησία.

Υ.Γ. Κύριε Παπαϊωάνου, ναι εγώ ο κουκουλοφόρος του διαδικτύου τα λέω εγώ. Να πω εγώ το όνομα μου για να πάμε μαζί έξω και να δούμε τι θα μας πούνε και οι υπόλοιποι επώνυμοι που κυκλοφορούν στους δρόμους και στις λαϊκές με την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου