Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τέλειωσε ο μήνας του μέλιτος Γιωργάκη - Μπένυ

Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στους κυβερνώντες...

Άρχισαν τα όργανα στην κυβέρνηση. Μετά τις παλινωδίες να πάει - να μην πάει στην ΔΕΘ ο ΓΑΠ, να μιλήσει - να μην μιλήσει, νέες "διαρροές" απο τα περιβάλλοντα των διαφόρων αρχηγών ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Βέβαια ο σκυλοκαυγάς στην κυβέρνηση δεν έχει σταματήσει ποτέ. Όσο ομως τα αδιέξοδα μεγαλώνουν τόσο η γκρίνια στους κόλπους της φουντώνει. Μην περιμένουμε βέβαια ότι κανείς άλλος απο εμάς τους ίδιους μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματά μας.
Είτε ΓΑΠ, είτε Μπένι, είτε Λοβέρδος, είτε Ρέππας κ.λπ., καμαριέρες των μεγαλοεργολάβων, τραπεζιτών και της τρόικας θα είναι. Μόνο εμείς οι ίδιοι θα δώσουμε οριστικό τέλος με το να τους επιβιβάσουμε μια ώρα αρχίτερα στα Απάτσι της ιστορίας.

Τα σχετικά δημοσιεύματα:
Αυτοί που διαδίδουν ότι ο Βενιζέλος βρίσκεται πίσω από το ρεπορτάζ - φιάσκο του Mega ότι ο Παπανδρέου δεν θα μιλούσε στην ΔΕΘ, είναι οι ίδιοι που διέρρευσαν ότι δεν θα μιλήσει και μετά το πήραν πίσω λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν. Και για να μην έχετε καμία αμφιβολία, τις ίδιες πληροφορίες μετέδωσε μετά το Mega, χθες το βράδυ, και η ΝΕΤ! Στο κρατικό κανάλι βέβαια δεν μπορούν να κάνουν βήμα χωρίς να ρωτήσουν τον Μόσιαλο.
Τα πράγματα είναι απλά, το Μαξίμου διέρρευσε την πληροφορία ότι ο Παπανδρέου δεν θα πάει στην ΔΕΘ, μετά την πήρε πίσω και παράλληλα φόρτωσε τη διαρροή στον Βενιζέλο λέγοντας ότι αυτός τα κάνει όλα με απώτερο σκοπό να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην Έκθεση.
Μία σου και μία μου δηλαδή , αφού νωρίτερα ο Βενιζέλος είχε διαρρεύσει στο ΒΗΜΑ ότι ο Παπανδρέου θα πάρει πίσω το μέτρο για την αύξηση του ΦΠΑ στα εστιατόρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου