Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Παίζει το τελευταίο του χαρτί…

Διαβάσαμε κάπου ότι ο κ. Ρόβλιας είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης και ότι ΕΠΙΜΕΝΕΙ για τις περικοπές των πολύ μεγάλων μισθών που παίρνουν κάποια «γκόλντεν μπόις» (και γκερλς επίσης) κάποιων ΔΕΥΑ. Και ενώ ακόμα και ο πρώην δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τέγος, με άρθρο του στις τοπικές εφημερίδες, στήριξε εμμέσως τον κ. Ρόβλια σ’ αυτόν το στόχο του,
ο Καρδιτσιώτης υφυπουργός δεν κινείται έμπρακτα, παρά συνεχίζει να (ξανα)κάνει δηλώσεις ότι… «πρέπει να εξορθολογήσουμε τις αποδοχές που προκαλούν την κοινωνία και ότι είναι άδικο να υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στις αποδοχές των εργαζομένων».

Καλά, τι χρειάζονται οι συνεχείς δηλώσεις επ’ αυτού; 
Νομίζει πως έτσι θα εξιλεωθεί από τα τόσα «αμαρτήματα» της κυβέρνησής του εις βάρος του ελληνικού λαού; 
Με λόγια μόνο, που επαναλαμβάνει καθημερινά, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί; 
Μήπως πίσω από τα πολλά λόγια κρύβεται κάτι άλλο;

Ο κόσμος της Καρδίτσας κ. Ρόβλια, δεν πιστεύει πια στα λόγια (σου). Θέλει έργα. Και κυρίως δεν του φτάνει να «κουρευτούν» κάποιοι μισθοί υψηλόμισθων εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Καρδίτσας. Σκασίλα του…

Όταν ο κόσμος είναι άνεργος και δεν έχει να φάει, όταν όλο και περισσότεροι γονείς (χιλιάδες στο νομό που εκλέγεσαι κ. Ρόβλια) δεν έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους και δεν θα μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στα έξοδα της εκπαίδευσής τους… να είσαι σίγουρος κ. Ρόβλια ότι θα πάρουν το σκουπόξυλο (για να μην πω κάτι άλλο) και θα σε κυνηγήσουν.

Πιστεύουμε ότι αυτό το γνωρίζεις πολύ καλά.
Γι’ αυτό και δεν πατάς το πόδι σου στα μέρη μας, ή έρχεσαι «νύχτα» από δω...
Γι’ αυτό και μας στέλνεις «ραβασάκια» από τας Αθήνας μέσω των τοπικών εφημερίδων, να σε διαβάζουμε και να λέμε: Να ο δίκαιος και σωστός βουλευτής μας!!
Αμ δε, κύριε Ρόβλια μας!! 

Τελειώσανε αυτά που ήξερες…
Ξόφλησες για μας κύριε Ρόβλια μας. Και το ξέρεις φαντάζομαι. Απλά, παίζεις το τελευταίο σου χαρτί. Κάνεις άλλη μια προσπάθεια μπας και σώσεις το βουλευτιλίκι σου, καθότι «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», όπως λέει η παροιμία.

Μόνο που -τώρα πια, εδώ που μας φτάσατε- και η ελπίδα ήδη έχει πεθάνει. Και σε μας βεβαίως, αλλά και σε σένα κ. βουλευτά!
Άνεργος 29 ετών
Κάτοικος Καρδιτσομαγούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου