Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τα ήθελε ο κ@λος του!!

Βρε μπελά που τσάκωσε πριν μερικές μέρες ο καημένος ο (πρώην) νομάρχης Καρδίτσας!!... 
Ο αγαπητός μας Φώτης Αλεξάκος, στα πλαίσια (όπως έχουμε ξαναγράψει) της επικοινωνιακής του εξόρμησης, εν όψει βουλευτικών εκλογών, καθώς επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, πήγε να παίξει με το ΕΣΠΑ και την Περιφέρεια, παρεμβαίνοντας αρχικά με ένα μακροσκελέστατο άρθρο του, ζητώντας... "αφύπνιση της Περιφέρειας για τα έργα ΕΣΠΑ" στο νομό Καρδίτσας!!!

Δεν περίμενε όμως να λάβει άμεση απάντηση από τον «μη έμπειρο» και «ακατάλληλο» (όπως έλεγε ο ίδιος και η παράταξή του, προεκλογικά πέρσι) αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο, ο οποίος «σήκωσε το γάντι» που του έριξε ο αντίπαλός του, βάζοντας στη θέση του τον κ. Αλεξάκο τον οποίο χαρακτήρισε "κατώτερο των περιστάσεων"!!

Ο κ. Αλεξάκος έδωσε συνέχεια στην απάντηση Τσιάκου, βάζοντας κυριολεκτικά «την ουρά στα σκέλια» και ζητώντας… «περισσότερη δουλειά και όχι αντιπαραθέσεις» (ξεχνώντας ότι ο ίδιος ξεκίνησε την αντιπαράθεση).

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τσιάκος συνέχισε με νέα του δήλωση αποτελειώνοντας τον αντίπαλό του!! 
Ο κ. Τσιάκος «τάπωσε» στην ουσία τον κ. Αλεξάκο καταλήγοντας με την επισήμανση πως… «επιδιώκουμε τη συνεργασία με όποιον μπορεί να συμβάλει σε θετική κατεύθυνση για την πρόοδο του τόπου».


** Την πάτησε ο κ. Αλεξάκος, αλλά «τα ήθελε ο κ@λος του», όπως μας είπε σε χθεσινή παρέα ένας φίλος… Εσείς, βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα και δώστε τη δική σας απάντηση στην απορία του φίλου: Πόσο θα αντέξει ο κ. Αλεξάκος στα χτυπήματα που θα τρώει με τη συγκεκριμένη (επικοινωνιακή) πολιτική που θα ακολουθεί, μέχρι την λήψη του χρίσματος και αν το πάρει μέχρι την ημέρα της κάλπης;   
Κωστής Δελ.
Καρδίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου