Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Δυο γραφεία για τον Μπένυ!!!

Χθες έπεσε στην αντίληψή μας ένα πρόσφατο δημοσίευμα και δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτά που διαβάσαμε. Και δεν θα το πιστεύαμε αν δεν υπήρχαν και τα σχετικά ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας Κυβέρνησης) στο ρεπορτάζ, τα οποία διαλύουν κάθε αμφιβολία μας…
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 1763, 4/8/2011, τεύχος Β’, ο Βενζέλος –εκτός από το υπουργικό του γραφείο, που μας στοιχίζει περί τα 800.000 ευρώ ετησίας- άνοιξε και γραφείο Αντιπροέδρου, η δαπάνη λειτουργίας του οποίου ανέρχεται στο ποσό των 895.000 ευρώ ετησίως, και σ’ αυτό θα εργάζονται 20 υπάλληλοι!!!
Αλήθεια ποιες είναι οι αρμοδιότητες του Αντιπροέδρου Μπέννυ,
που χρειάζεται ξεχωριστό γραφείο και 20 επιπλέον υπαλλήλους, για να φέρει εις πέρας το… έργο του;

Παράλληλα, (ΦΕΚ 2316, 30/10/2009, τεύχος Β’) υπάρχει και το γραφείο του αντιπροέδρου Πάγκαλου, με 20 υπαλλήλους και κόστος 1 εκ. ευρώ ετησίως. 
Πιο ακριβός αυτός! 
Ε, είναι και… «παλιά πουτ@να στο κουρμπέτ’»!!

Πρόκειται για 2 μέλη της κυβέρνησης που υποτίθεται ότι πασχίζουν για περιστολή δαπανών, που κόβουν μισθούς και συντάξεις, που φορολογούν χωρίς έλεος ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, που κατηγορούν συλλήβδην άπαντες ως υπαίτιους της θλιβερής οικονομικής κατάστασης με αποκορύφωμα τον γραφικό κ. Πάγκαλο και το περίφημο «μαζί τα φάγαμε»!
Κοντά 3 εκ. ευρώ τα χρόνο, λοιπόν, μας κοστίζουν οι αντιπρόεδροι, την ώρα που φτάσαμε στον πάτο του βαρελιού. Και έχουν τόσο θράσος να θέλουν να βγουν και στον αφρό: Ελεεινοί τύποι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου