Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ο κουκουλοφόρος γραφιάς...

Το γράψαμε κι άλλη φορά: Και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς, δεν σ’ αφήνουν!
Σε θέλουν μαζί τους οι αθεόφοβοι, στην κόλαση όπου βρίσκονται.
Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να λέμε, όπως πάντα, τα πράγματα με το όνομά τους, να τους δείχνουμε αυτό που είναι κι αυτά που κάνουν, ή αλλιώς να τους δείχνουμε τον… καθρέφτη!! Από εκεί και πέρα, αν τρομάζουν, δεν φταίμε εμείς, αλλά αυτό που βλέπουν στον καθρέφτη!!!
Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να γράφουμε και να σχολιάζουμε (και) τα κακώς κείμενα (κυρίως αυτά) κι ας στεναχωρούμε κάποιους, που στο όνομα της ενημέρωσης φοράνε την κουκούλα
που γράφει το όνομά τους, μόνο και μόνο για να μπορούν να αποδείξουν στην (κάθε) εξουσία τις υπηρεσίες που της προσφέρουν! (Άλλωστε τους κουκουλοφόρους ποτέ δεν τους τιμωρούν, γιατί είναι αυτοί οι ίδιοι ή κάποιοι δικοί τους – όπως έχει επανειλημμένως αποδειχτεί!)
Όλοι αυτοί οι… «επώνυμοι» κουκουλοφόροι γραφιάδες, κάτω από την κουκούλα τους κρύβουν την αλήθεια των γεγονότων, προβάλλοντας (επωνύμως !) ό,τι εξυπηρετεί τους εκάστοτε κυβερνώντες, δηλαδή αυτούς που έχουν την… κουτάλα! Αυτοί λοιπόν οι …«επώνυμοι», στην κατάλληλη ώρα, θα χτυπήσουν την πόρτα της (κάθε) εξουσίας για να ζητήσουν τα… δεδουλευμένα τους!!
Έτσι κι ο αγαπητός μας «εκδότης- όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω», που θέλει να κατακτήσει την πρωτιά στον Τύπο της Καρδίτσας… (Ρε πού πας καημένε Καραμήτρο!!!! Στον πάτο έφτασες!! Με ψέματα δεν φτιάχνεις την… Αλήθεια!!)
Εμείς, πάντως, δεν έχουμε στόχο να γλείψουμε καμιά εξουσία, να παίξουμε το παιχνίδι καμιάς Αρχής. Απλά θέλουμε να λέμε τα καλά και τα κακά με το όνομά τους. Και δεν νοιαζόμαστε αν θα μας ξέρουν ή όχι. Δεν νοιαζόμαστε να μείνουμε στην Ιστορία. Δεν έχουμε τέτοια απωθημένα. Αλλά, κουκούλα στα γεγονότα και στην αλήθεια ΔΕΝ θα βάλουμε!!!
Αν ο αγαπητός μας «εκδότης- όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» θέλει να βάλει κουκούλα στην ΑΛΗΘΕΙΑ, δικαίωμά του. Τη δουλειά του κάνει!! Το αν την κάνει καλά ή όχι, το αν του φέρνει τα αποτελέσματα για τα οποία πασχίζει, ούτε που μας ενδιαφέρει…
Αφήνουμε, λοιπόν, τους διάφορους γλείφτες της εξουσίας να βγάζουν λεφτά κουκουλώνοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ. Εμείς θα λέμε την αλήθεια, χωρίς να βγάζουμε λεφτά! Διαλέγετε και παίρνετε…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παραπάνω σχόλιο το έχουμε γράψει εδώ και περίπου μια εβδομάδα, με αφορμή κάποιο υπονοούμενο που άφησε στον πρόλογο του άρθρο του ο γνωστός μας εκδότης – δημοσιογράφος – σχολιογράφος, κ.λπ. κ.λπ. Σκεφτήκαμε πολλές μέρες αν θα έπρεπε να το αναρτήσουμε, αν θα έπρεπε να ασχοληθούμε πλέον με τον εν λόγω τύπο. 
Τελικά, αποφασίσαμε πως πρέπει να ασχολούμαστε (για την ώρα) μαζί του όταν απευθύνεται σε μας, και κατά περίπτωση για τα υπόλοιπα που γράφει. Γιατί κάποιος θα πρέπει «να τα λέει» σ’ όλα τα άτομα του «είδους» αυτού. 
Γι’ αυτό λοιπόν και αποφασίσαμε να αναρτήσουμε τελικά το παραπάνω μας σχόλιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου