Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Σχόλιο αναγνώστη μας

Διάβασα το παρακάτω σχόλιο και έκανα το σταυρό μου. Δεν ήξερα τι να πιστέψω... Μα τι θέλει να μας πει αυτή η φορά ο "φίλος σας" εκδότης εφημερίδας, της οποίας είμαι συνδρομητής (αλήθεια, απορώ γιατί την παίρνω ακόμα;) και καθημερινά με "φτιάχνει" από το γλείψιμο που ρίχνει στους πράσινους φίλους της κυβέρνησης που μας βούλιαξαν... Αλλά μερικές φορές με ξαφνιάζει και αναρωτιέμαι τι θέλει να μας περάσει;;

Γράφει λοιπόν σε σχόλιό του:

"Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια συνέντευξη Τύπου των μελών της τρόικας. Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να γράφει "η τρόικα προτείνει το τάδε", "η τρόικα πιέζει για το τάδε".
Ούτε μπορεί η κυβέρνηση να κρύβεται πίσω από φανταστικές πιέσεις της τρόικας για να εμφανίζεται μετά ως σωτήρας των πολιτών.
Αφήστε την τρόικα να τοποθετηθεί με ονόματα και στοιχεία και να δούμε πού θα κρύβονται μετά ο Βενιζέλος, ο Ρέππας και οι Σαμαράδες."


- Στην πρώτη φράση του σχολίου του, ο εκδότης μας, τα βάζει με όσους αντιδρούν στην πολιτική της κυβέρνησης και του Μνημονίου (π.χ. με την Αριστερά).
- Στη δεύτερη φράση του, "δείχνει" να τα βάζει με την ίδια την κυβέρνηση - ακόμα και με το πολιτικό του ίνδαλμα τον ΓΑΠ, που εμφανίζεται ως σωτήρας των πολιτών.
- Στην τρίτη φράση προσπαθεί να ...σώσει τον ΓΑΠ, χτυπώντας Βενιζέλο και Σαμαρά (: "μόνο ο ΓΑΠ είναι υπεράνω", είναι σα να μας λέει!!).

** Αν το παραπάνω σχόλιο δεν είναι σχιζοφρενικό, τότε τι είναι σχιζοφρένεια; Εκτός κι αν στοχεύει κάπου... Αλλά πού άραγε, δεν μας το διευκρινίζει... (και εγώ είμαι... "βλάκας" φαίνετια και δεν το... "πιάνω"!)

** Απορία μου: Ποιος κρατάει την τρόικα να μην τοποθετηθεί με ονόματα και στοιχεία;; Ή μήπως αν θέλει να τα πει, θα φοβηθεί; Μήπως ξεχάσατε το άδειασμα του ΓΑΠ από τον Στρος Καν, για τις συνεννοήσεις τους πριν τις εκλογές του 2009;

Κάτοικος Σοφάδων
Πρώην μέλος ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου