Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Οι δηλώσεις της Αλέκας... (νο 2)

 Η παρέμβαση της Παπαρήγα στον Τριανταφυλλόπουλο, την Πέμπτη το βράδυ:
- "Δυο μέρες έγραφαν τα site και τα blog ότι θα χτυπήσουμε τους κομμουστικές..."
(Αχ, Αλέκα μου, είδες τι γράφουν οι κνίτες στο διαδίκτυο -μέχρι και σήμερα- τι επειλές εκστομούσαν και συνεχίζουν προς κάθε κατεύθυνση;... Θάνατος, θα σας πελεκήσουμε, σας σας κρεμάσουμε, κ.λπ. Και δεν απειλούσαν κάποιους "αναρχικους" ή "κουκουλοφόρους" αλλά προς κάθε έναν που είχε μια διαφορετική άποψη για την όλη υπόθεση... Αλλά πού να τα δεις... Εσείς δεν βλέπετε πέρα
από τη μύτη σας...)
- "Δεν ήταν εργαζόμενοι... καταγγείλαμε από ποιο μπλοκ βγήκαν... Μπορεί κάπου να δουλεύουν... Δεν είναι εργαζόμενοι... Δεν ήταν διαδηλωτές... Δυο μέρες από τα site και τα blog έλεγαν ότι θα χτυπήσουμε στις 1.30' ώρα..."
(Έλα ρε Αλέκα, δώσαν και ραντεβού χρτυπήματος; Και γιατί δεν μας δίνεις ποια site και blogήταν αυτά και τι ακριβώς έγραφαν και πότε; Γενικολογίας Αλέκα μου... Παπαριές δηλαδή!! Αλέκα μου, αν θυμάμαι καλά, εσείς δώσατε ραντεβού στο Σύνταγμα -σχεδιασμένο...- για να "αποκλείσετε τη Βουλή" και τελικά αποκλείσατε το λαό και περιφρουρήσατε τη Βουλή!!!)
- "Κύριε Τριανταφυλλόπουλε, λέτε ψέματα και τα λέτε συνειδητά..."
(Μα Αλέκα μου, υπήρχαν χτυπημένοι στην πλατεία από δικούς σας λιθοβολισμούς. Εντάξει δεν σπάσατε εσείς τα μάρμαρα, αλλά αυτά που σας έριχναν οι μπάχαλοι, τα ξαποστέλνατε προς την πλατεία, οι τραυματίες είναι γεγονός. Και τραυματίες υπήρχαν και στην πλατεία εκτός μπλοκ ΠΑΜΕ. Και εάν οι δικοί σας τραυματίες έφτασαν στα νοσοκομεία, "χτυπημένοι στο πίσω μέρος του κεφαλιού", οι τραυματίες της πλατείας ήταν γεγονός και είδαμε και σχετικά βίντεο... Σταματήστε λοιπόν να κοιτάτε τη μύτη σας, θα σας πέσει και δεν το θέλω...)
- "Δεν μπορείτε να βάζετε μηχανισμούς του κράτους και του παρακράτους, των κομμάτων κ.λπ. που είναι κι αυτοί χερούλια και κολεγιές του κράτους... να τους βάζετε στην ίδια μοίρα με τους κομμουνιστές..."
( Τι λες μωρή τσατσά του εργατικού κινήματος;; Αμούστακε Στάλιν...)

* Τριανταφυλλόπουλε, τι της θυμίζεις τα στελέχη που πρόδωσε και κρεμασε το Κόμμα και έρχεται τώρα να τα αποκαταστήσει...;; Θηρίο την έκανες, άφρισε, άστραψε και βρόντηξε, τόσο που δεν ήξερε τι έλεγε. Τη θόλωσες... Άλλο ήθελε να πει κι αλλού το πήγαινε... Δεν τη λυπάσαι;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου