Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το σημερινό απεργιακό ραντεβού των πολιτών της Καρδίτσας…

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, σχετικά με τη χθεσινή, πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων, αλλά και για το σημερινό απεργιακό ραντεβού στις 10 πμ στην κεντρική πλατεία της πόλης, ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας χαιρετίζει την μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών που έζησε η πόλη της Καρδίτσας και συνεχίστηκε με μια και μόνο ΕΝΩΤΙΚΗ πορεία. Ο αγωνιστικός παλμός της πόλης συντονίζεται απόλυτα με της υπόλοιπης χώρας που κατεβαίνει στους δρόμους για να αντισταθεί στη νέα κατοχή.
Η πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργίας παρέλυσε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην σημερινή δεύτερη απεργιακή συγκέντρωση και πορεία.
- Να διώξουμε την τρόικα και να ανατρέψουμε την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου αλλά και το δικομματικό  πολιτικό κατεστημένο.
- Να πάρουμε πίσω ότι μας έκλεψαν τα 2 τελευταία χρόνια σε μισθούς, συντάξεις, θέσεις εργασίας και δικαιώματα.
- Να ανοίξουμε το δρόμο για μια άλλη πορεία της χώρας μας και για θετική για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα διέξοδο από την κρίση με διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, σύγκρουση με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ευρωζώνης, ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση των στρατηγικών κλάδων και επιχειρήσεων και ριζική αναδιανομή εισοδημάτων και δικαιωμάτων σε βάρος του  κεφαλαίου.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!»

* Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις σημερινές κινητοποιήσεις που έχει οργανώσει: Καταλήψεις σε δημόσιους χώρους, συγκέντρωση στις 10.30 πμ στην κεντρική πλατεία και πορεία στους δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου