Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Και τι δεν αποκάλυψε, ο στόμας τού… Ότμαρ Κάρας

Ξεσκεπάζει τη διγλωσσία του Σαμαρά το blog Ίχνος, φίλα προσκείμενο στη λαϊκή Δεξιά και τη Ν.Δ.

Ο Σαμαράς «δεν επιδιώκει νέες εκλογές. Του είπα κι εγώ ότι οι εκλογές μπλοκάρουν... Αποκόμισα την εντύπωση ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί και να στηρίξει μία πιο γρήγορη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων», λέει ο Αυστριακός ευρωβουλευτής του Λαϊκού Κόμματος Ότμαρ Κάρας. που βρέθηκε στην Αθήνα.
«Δηλαδή με λίγα λόγια ο Αντωνάκης μάς δουλεύει άγρια. Άλλα λέει προς τα μέσα στους... ιθαγενείς, ότι ζητά δήθεν εκλογές και άλλα προς τα… έξω», διαπιστώνει στο blog ο συντάκτης του άρθρου...
Ολόκληρο το άρθρο παρακάτω:


«Στείλαμε μία αντιπροσωπεία στην Αθήνα πριν από μία εβδομάδα περίπου, για να κάνουμε μία συζήτηση στα πλαίσια της πολιτικής μας οικογένειας. Ακόμη αναλύουμε την κατάσταση στην Ελλάδα, παίρνουμε και από εκεί τις απαραίτητες πληροφορίες», είπε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο Ζοζέφ Ντολ.
Μεταξύ των στελεχών που βρέθηκαν στην Αθήνα ήταν και ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ Ότμαρ Κάρας. Μιλώντας στην Deutsche Welle, ο Αυστριακός ευρωβουλευτής δηλώνει ότι σε καμία συνάντησή του δεν διαπίστωσε κατηγορηματική άρνηση και διαβλέπει διάθεση συνεργασίας με την κυβέρνηση, αλλά «όχι με οποιοδήποτε αντίτιμο». Σημαίνει αυτό ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι διατεθειμένη να εγκρίνει τις όποιες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής;

«Το ελπίζω αυτό. Γιατί εδώ το ζήτημα δεν είναι τα κόμματα, είναι η τύχη της Ελλάδας. Και μάλιστα όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά κρίνεται και ο μελλοντικός ρόλος της Ε.Ε. και η κοινή απάντηση αλληλεγγύης απέναντι στην κρίση και απέναντι στους κερδοσκόπους», δηλώνει ο Ότμαρ Κάρας στην Deutsche Welle.

Επισημαίνουμε στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ότι δημοσιογραφικά σενάρια στην Ελλάδα κάνουν λόγο για πρόωρες εκλογές, τις οποίες μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι επιδιώκει ο πρόεδρος της Ν.Δ.

«Δεν επιδιώκει νέες εκλογές. Του είπα κι εγώ ότι οι εκλογές μπλοκάρουν. Μέχρι την ημέρα των εκλογών μπλοκάρουν την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων. Μετά την ημέρα των εκλογών προκαλούν παράλυση μέχρι να ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις για κυβέρνηση συνασπισμού. Αποκόμισα την εντύπωση ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί και να στηρίξει μία πιο γρήγορη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων», λέει ο Αυστριακός ευρωβουλευτής.
Δηλαδή με λίγα λόγια ο Αντωνάκης μάς δουλεύει άγρια. Άλλα λέει προς τα μέσα στους... ιθαγενείς, ότι ζητά δήθεν εκλογές και άλλα προς τα… έξω. Ε.. ρε …Ντόρα που σου χρειάζεται. 

(Εμείς πάντως τον είχαμε αποκαλύψει με το πόστ: Δεν θέλει να γίνει... πρωθυπουργός ο ΣΑΜΑΡΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου