Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Απεργιακό κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες ενότητας και κοινής δράσης, που εκδηλώνονται σ’ όλη τη χώρα και ανοίγουν το δρόμο για τη δημιουργία ενός αντιμνημονιακού μετώπου για τη σωτηρία του λαού και της χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας στηρίζει όλες τις κινητοποιήσεις του λαού της περιοχής μας για την υπεράσπιση του βιοτικού του επιπέδου και την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη μεγάλη συγκέντρωση της Πλατείας Ελευθερίας την Τετάρτη 19/10, ώρα 10 πμ μαζί με τις αντι-μνημονιακές πρωτοβουλίες και τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων του νομού Καρδίτσας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                                                                                  17-10-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η χώρα μας βρίσκεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της. Αποτελεί το πειραματόζωο για της δοκιμές των πιο σκληρών νεοφιλελεύθερων πολιτικών στην Ευρώπη.

Η κυβέρνηση συνεχίζει την καταστροφική πολιτική της ενάντια στα εισοδήματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των μικροεπαγγελματιών, διαλύοντας κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, σταθερής και μόνιμης εργασίας, αξιοπρεπών μισθών και συντάξεων.

Τα μέτρα που συνεχώς ανακοινώνονται εντάσσονται στο γενικότερο σχέδιο λεηλασίας των εισοδημάτων, κατάργησης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, διάλυσης του κοινωνικού κράτους, ξεπουλήματος του δημοσίου πλούτου και των δημόσιων αγαθών. Δεν είναι ούτε τα πρώτα αντιλαϊκά μέτρα και δεν θα είναι τα τελευταία, που θα προσπαθήσει να πάρει μια χρεοκοπημένη κυβέρνηση.

Παρά τις θυσίες του λαού μας η κυβερνητική πολιτική αυτό που επιτυγχάνει είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτά που υποκριτικά εξαγγέλλει. Η ύφεση βαθαίνει και το δημόσιο χρέος συνεχώς αυξάνεται. Το αδιέξοδο είναι πια ορατό από όλους. Αυτή η πολιτική πρέπει άμεσα να ανατραπεί.

Ο μόνος δρόμος είναι η ενδυνάμωση των ενωτικών και συλλογικών αγώνων των εργαζομένων και της νεολαίας, και η συγκρότηση μιας ευρείας συμμαχίας κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, που θα ανατρέψει την κυβέρνηση και τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που εκφράζουν τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η ΝΔ και θα παλέψει για την ανατροπή των μνημονίων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, την ανάπτυξη και την ενίσχυση της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, τη δημοκρατία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας χαιρετίζει τους πολύμορφους αγώνες αντίστασης του λαού μας για την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου.

Χαιρετίζουμε τις πρωτοβουλίες ενότητας και κοινής δράσης, που εκδηλώνονται σ’ όλη τη χώρα και ανοίγουν το δρόμο για την δημιουργία ενός αντιμνημονιακού – αντινεοφιλελεύθερου μετώπου για την σωτηρία του λαού και της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας στηρίζει όλες τις κινητοποιήσεις του λαού της περιοχής μας για την υπεράσπιση του βιοτικού του επιπέδου και την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής.

Καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη μεγάλη συγκέντρωση της Πλατείας Ελευθερίας την Τετάρτη 19/10, ώρα 10.00πμ μαζί με τις αντι-μνημονιακές πρωτοβουλίες και τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων του νομού Καρδίτσας.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Γραφείο τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου