Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τα φοιτητικά πάσο στον Γερμανό!

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ;

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έκανε δωράκι στην εταιρία "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" τη διαδικασία έκδοσης των φοιτητικών πάσο. Ως εδώ τίποτα το περίεργο αφού η Κυβέρνηση με κάθε τρόπο θέλει να ευχαριστεί τους υποστηρικτές της, τους στυλοβάτες.
Ο κάθε φοιτητής καταβάλλει το ποσό των 2,46 € για να παραλάβει το πάσο του. Τουτέστιν, μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό των φοιτητών με το αντίτιμο και να προκύψει ο...τζίρος για την εταιρία, ένας τζίρος που θα μπορούσε να παραμείνει στις τσέπες των πολιτών αν υπήρχε κοινωνικό κράτος.
Ωστόσο,
αυτό που κατά την άποψή μου πρέπει να
προτάξουμε είναι το εξής: Οι φοιτητές καλούνται να δώσουν τα πλήρη στοιχεία τους στην ιδιωτική εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ που αυτομάτως γίνεται ιδιοκτήτης μιας τεράστιας τράπεζας πληροφοριών που κοστίζει πολλά και πληρώνεται αδρά από τους ανθρώπους της αγοράς.
Ποιος μπορεί να βγει και δημόσια να δεσμευτεί ότι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ δε θα κάνει χρήση της λίστας των εν δυνάμει πελατών του; Ποιος υπουργός ή ποια αρχή μπορεί να διασφαλίσει ότι ουδείς εξ αυτών που έδωσαν τα στοιχεία τους δε θα λάβει κατάλογο με εμπορεύματα, μήνυμα στο κινητό τους για προσφορές; Ποιο κράτος μπορεί να εγγυηθεί
;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου