Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ο ρόλος και η στόχευση του ΚΚΕ

Ένα (ακόμα) εμμετικό δημοσίευμα του "Ριζοκλάστη", χθες Σάββατο, με τίτλο "Ο τυχοδιωκτισμός και η ροπή στον κουκουλοφορισμό", στο οποίο στοχοποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας, συνέντευξη του οποίου χρησιμοποείται για την επίτευξη των σκοπών του συντάκτη του, ίσως και της αόρατης ηγεσίας του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ. Σκοπών που επικεντρώνονται -πέρα από τα βαρύγδουπα λόγια στη γλώσσα της εποχής του σταλινισμού- στην ισοπέδωση κάθε πολιτικής φωνής και πρότασης που αποσκοπεί να αλλάξει την κοινωνία μας και τη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Σκοπών που τελικά αφορούν την διάσωση του πολιτικού συστήματος που κατέστρεψε τη χώρα και τους κατοίκους της, τη διάσωση του δικομματισμού, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που εναλλάσσονται επί 37 χρόνια στην εξουσία, που αντί να λύσουν προβλήματα προσθέτουν κάθε φορά καινούργια, φτάνοντας σήμερα στο μη περαιτέρω!!


Από παντού υποστηρίζεται ότι αν σήμερα η Αριστερά ήταν ενωμένη, θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει εκλογές και να κυβερνήσει. Πράγματι έτσι λένε τα νούμερα των δημοσκοπήσεων αλλά και η κοινή λογική... Το θέμα είναι αν η Αριστερά θέλει να κυβερνήσει. Και από πλευράς ΚΚΕ κάτι τέτοιο είναι έως και... απαγορευτικό!! Μόνος στόχος τιυ ΚΚΕ είναι να παραμείνει εν ζωή στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Τίποτα παραπάνω. Και για να παραμείνει εν ζωή (πάντα στο ποσοστό πάνω-κάτω 10% που του έδινε η Γιάλτα του Στάλιν) θα πρέπει να πολεμήσει κάθε άλλη πολιτική οντότητα στην Αριστερά.
Σ' αυτόν τον πόλεμο, συχνά πυκνά δέχεται τη βοήθεια (ή ακόμα και τη ζητάει) των πρόθυμων για να αυτοδιασωθούν κομμάτων του συστήματος που εναλλάσσονται στην εξουσία.
Έτσι, στο όνομα της δήθεν "κομμουνιστικής καθαρότητας" (και του "αλάθητου" του κατασκότεινου Πολιτικού Γραφείου), έχουμε πολλά παραδείγματα καθαρότατης συνεργασίας και συνεννόησης του ΚΚΕ με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ για θέματα που θα μπορούσαν να βγάλουν νοκ-άουτ τον ΣΥΡΙΖΑ (και γεινότερα την "άλλη Αριστερά") - ελέω του αιώνιου στόχου του "Ενός Κόμματος"!!!
Και -ω του θαύματος!- πάντα γίνονται τέτοιες κινήσεις σε εποχές που κινδυνεύει η πρωτοκαθεδρία του "Ενός και Μοναδικού"!! Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο "Δεκέμβρης 2008" όπου Αλέκα και Καρατζαφέρης ομιλούν την ίδια γλώσσα με τον τότε πρωθυπουργό Καραμανλή, με τον οποίο συναντηθήκανε στο Μαξίμου, αλλά και σήμερα... όπου παρατηρείται μια (αντελώς ανόητη τελικά) "κατάκτηση κορυφής" από το ΠΑΜΕ, εις βάρος απάντων των εκτός ΠΑΜΕ εργαζομένων της χώρας.

Τυφλότητα και δολοφονική επίθεση στο όνομα εξάλειψης των εγκληματιών κουκουλοφόρων που σπάνε και ρημάζουν. (Ε, τώρα, αν δείρουμε και μερικές χιλιάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους και νεολαίους που δεν είναι στο μαντρί μας, δεν χάλασε ο κόσμος, πώς άλλωστε θα επιτύχουμε το στόχο μας, αυτή είναι η χρυσή μας ευκαιρία!"...  Και τέτοια ευκαιρία δεν χάνεται!!)
Όπως ακριβώς οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοί τους σκοτώνουν τους λαούς της Γης για να ...εξαλείψουν δήθεν την τρομορατία, έτσι και το ΚΚΕ χτυπάει αδιακρίτως τους εργαζόμενους και το λαό που δεν είναι μαζί του, για να τον σώσει από τους ανεγκέφαλους μπαχαλάκηδες.
Βέβαια υπάρχει μια διαφορά: Η εξάλλειψη των τελευταίων είναι δουλειά της Αστυνομίας, από την οποία το ΠΑΜΕ την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησε να μην παρέμβει για να αναλάβει η δική τους κρανοφόρα φρουρά με τις σημαίες - ρόπαλα!
Αυτή είναι άλλη μια συνεργασία του ΚΚΕ με τις καθεστωτικές δυνάμεις...

Ξεστρατήσαμε αρκετά, αλλά αναγκαία... Επιστρέφοντας στο κατάπτυστο δημοσίευμα της εφημερίδας του Περισσού, θα σταθούμε μόνο στο γεγονός ότι μέσα από συγκεκριμένα -γνωστά από άλλοτε- μέσα που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας του, αποσκοπεί να... "κουρέψει" το μπόι που δείχνει να παίρνει τελευταία ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας... Δεν μας εκπλήσσει η ενέργεια.
Αλλά ούτε και τα ψέματα που χρησιμοποιεί ο αρθρογράφος μας εκπλήσσουν (π.χ. ο ΣΥΡΙΖΑ "ζητάει καλύτερη διαπραγμάτευση για τα επόμενα δάνεια και μνημόνια"), ούτε και η -κατά πώς βολεύει το ΚΚΕ- "ερμηνεία" των λεχθέντων του Τσίπρα από τον αγχωμένο συγγραφέα του κειμένου, ούτε τέλος και η ακατανόητη προσπάθεια να βάλει "δυο καρπούζια στη μασχάλη". Και εξηγούμαι για τα ..."καρπούζια", ρωτώντας: Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που "φλερτάρει ανοιχτά με τη κουκούλα" και πιστεύει πως με ένα "ντου" θα πάρει την εξουσία, ή είναι ένα κόμμα που λειτουργεί στα πλαίσια της "αστικής διαχείρησης της εξουσίας"; (Άβυσσος η ψυχή του σχιζοφρανή με το ...πληκτρολόγιο!!)


Δείτε τρία τυχαία αποσπάσματα του άρθρου, άξια προσοχής και ψυχο-εγκεφαλικής μελέτης:


- "Ο λαός δεν πρέπει να χάσει χρόνο σε αναχώματα τύπου ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουν να τον εγκλωβίσουν σε διαχειριστικές αυταπάτες και στη λογική ότι αρκεί ένα «ντου», για να αλλάξουν τα πράγματα".
- "Για μια ακόμη φορά, ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει ανοιχτά με την κουκούλα, την οποία θεωρεί κίνημα". - "Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, που έχει αναλάβει και πρωτοβουλίες για τη συνεργασία της «αριστεράς», συμμετέχοντας σε διεργασίες με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Αρμα Πολιτών του Γ. Δημαρά, με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν, όπως η Σ. Σακοράφα και ο Π. Κουρουμπλής, και άλλους, πιστεύει πως θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του στην αστική διαχείριση, αφού δεν αμφισβητεί την αστική εξουσία και την ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, θέλει να παραμείνει η χώρα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη και ζητάει καλύτερη διαπραγμάτευση για τα επόμενα δάνεια και μνημόνια. Μια τέτοια κυβέρνηση επιδιώκουν και επαγγέλλονται φιλολαϊκή διαχείριση με τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούν οι αστικές κυβερνήσεις. Πιστεύουν μάλιστα ότι αν ο κόσμος φοβηθεί από φωτιές, συγκρούσεις, κ.ά., θα πέσει στα μαλακά με μια κυβέρνηση που θα εμφανίζεται να κάνει «αγωνιστική» δήθεν διαχείριση στο σύστημα."

Αν έχετε το βίτσιο και αντέχετε να το διαβάσετε ολόκληρο, θα το βρείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου