Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Οι βρωμοδουλειές και οι... κολαούζοι!!

Συνάντηση Παπανδρέου - Παπούλια...
"Αραγές μέτωπο" ζητάει ο πρωθυπουργός...
Αειφόρος χρεοκοπία....
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 19-20 Οκτώβρη!!!
Σηκωθείτε απ' τους καναπέδες...
Διαδηλώστε, απαιτήστε  όλοι μαζί:
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!
(Σκίτσο του Γιάννη Ιωάννου)
Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους... «πρόθυμους» Καρδιτσιώτες. 
(Τ’ ακούς κύριε εκδότα;;;)

Δεν θα θέλαμε να πάρουμε θέση σχετικά με τις αλλαγές στην ΕΛΑΣ που ανακοίνωσε την Δευτέρα ο υπουργός ΠΡΟΠΟ κ. Παπουτσής, αλλά μπορούμε να σχολιάσουμε κάποια ...σχόλια που γράφτηκαν για το θέμα!…
Τοπικές εφημερίδες της Καρδίτσας, λοιπόν, σχολιάζουν σχετικά με την αποστρατεία του Ραχωβίτσα ότι είναι «λάθος» απόφαση, αφού ο συντοπίτης αστυνομικός από όποια θέση της Αστυνομίας έχει περάσει έδειξε τις ικανότητές του…
Για άλλη μια φορά δηλαδή, διαπιστώνουμε ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ (αλλά και εκείνες της ΝΔ, το έχουμε δει…) «οι καλοί και ικανοί πάνε σπίτι τους»,
προφανώς για να διευθύνουν την ΕΛΑΣ άχρηστοι και υποχείρια των υπόδουλων κυβερνήσεων.
Συμπέρασμα: Ακόμα κι αν ο Παπουτσής «έφαγε τον Ραχωβίτσα» επειδή «τον θεωρούσε φίλο του Χρυσοχοϊδη και δεν τον έβλεπε με καλό μάτι»,
το γεγονός δεν αλλάζει! Και το γεγονός είναι ότι ΚΑΙ αυτή η κυβέρνηση θέλει «δικά της παιδιά» (υπόδουλα, να παίζουν το παιχνίδι τους) και όχι ικανούς ανθρώπους σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού, να δουλέψουν για το καλό της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.
Αμ έτσι είναι, φίλτατε κύριε εκδότη μου!! (…κι ας τα «σφάζεις και μαχαιρώνεις όλα» εσύ για χάρη τους!). Στις βρωμοδουλειές της κυβέρνησή τους, οι υπουργοί σου επιλέγουν «δικά τους παιδιά», για να είναι σίγουροι ότι θα τις φέρουν σε πέρας!!!
Και αυτή η κυβέρνηση είναι εξπέρ σε διάφορες βρωμοδουλειές…

ΥΓ.1
Κύριε εκδότη μου, μας τα χαλάς! Σε ένα σχόλιο παραδίπλα, συγχαίρεις τον Ρομπόπουλο που… «φοράει παντελόνια»(!!) επειδή παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα την οποία κατέκτησε με το «λεφτά υπάρχουν» (… ενώ, λογικά, θα έπρεπε να παραιτηθούν όσοι οι υπόλοιποι…).
Έλεος δηλαδή!! Τι διχασμένη προσωπικότητα είσαι εσύ! Εκεί που πάει κάποιος να σου δώσει συγχαρητήρια για κάποιο σχόλιό σου, …τσουπ! Βγάζεις τα «βαρβαρικά» σου αισθήματα για να …επέλθει ισορροπία!! Θα θυμάσαι βεβαίως το σύνθημα-δίλλημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα». Ε, μην μου πεις πως είναι σοσιαλιστές οι φίλοι σου (…που «καθαρίζουν» ικανά στελέχη για να παίζουν προσωπικά παιχνίδια!!). Βάρβαροι είναι!! Και εσύ κολαούζος τους. Κολαούζος στην καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας, άρα στην καταστροφή της χώρας μας, αγαπητέ μας κύριε εκδότη - «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω»!!!

ΥΓ.2
Μιας και σ’ έπιασα πάλι σήμερα στο …πληκτρολόγιό μου, να αναφερθώ στο «αρραγές μέτωπο» που ζήτησε ο πρωθυπουργός σου και το έκανες πρωτοσέλιδο. Ποιο είναι το αραγές;; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;; Συγκυβέρνηση των καταστροφέων της χώρας και της οικονομίας μας; Των εξοφλημένων στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας; Γιατί, μην μου πεις ότι τα σημερινά στελέχη και των δύο κομμάτων δεν είναι στη μπούκα όλου του λαού. Ψέματα θα (ξανα)πεις!!
Αλλά ας είναι Γιωργάκη! Συνέχισε τον τραγέλαφο! Όσο κι αν προσπαθείς να γλείψεις κάνα κοκαλάκι και συ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα γκρεμιστούμε… φουκαρά μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου