Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Καλύπτουν τις επιθέσεις των ΜΑΤ - Ελευθερώνουν δολοφόνους...


Σχόλιο από το σημερινό φύλλο (07.10.2011) της εφημερίδας «Πατρίδα» της Καρδίτσας:

Το γιατί είναι φανερό

Η διοίκηση της αστυνομίας διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί γιατί αστυνομικοί επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια των προχθεσινών κινητοποιήσεων στην Αθήνα. Το γιατί είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κανείς.
Γιατί κατέγραφαν θηριωδίες των ΜΑΤ έναντι διαδηλωτών.
Δέκα άτομα δέρνανε έναν διαδηλωτή πεσμένο στο έδαφος στη μια περίπτωση. Ο οποίος –αν είχε κάνει κάτι, όσο σοβαρό κι αν ήταν αυτό- έπρεπε να συλληφθεί και να οδηγηθεί για τα περαιτέρω, που προβλέπει ο νόμος για κάθε περίπτωση. Επειδή, λοιπόν, δεν έπραξαν ως όφειλαν, έδειραν τους δημοσιογράφους που θα αναδείκνυαν την παρανομία τους.
Κάτι ανάλογο είχαμε και στη δεύτερη περίπτωση αφού δεν άφηναν εκπροσώπους του Τύπου να πλησιάσουν και να κάνουν τη δουλειά τους.

Εδώ είμαστε εμείς

Με βάση τα προαναφερόμενα, το πραγματικό ερώτημα δεν είναι το γιατί αλλά με ποια λογική και με τίνος έγκριση έγιναν αυτά. Γιατί ένας ένστολος, όσο πωρωμένος κι αν είναι, όσο κι αν έχει την τάση να ξεφεύγει από τα αποδεκτά όρια, δεν πάει να δείρει ανεξέλεγκτα όποιον βρει μπροστά του. Πόσο μάλλον δημοσιογράφους που, εξ επαγγέλματος, είναι βέβαιο ότι θα δημοσιοποιήσουν τέτοια περιστατικά. Φυσικά -γιατί όλοι καταλάβατε πού το πάω- δεν δόθηκε ούτε θα δοθεί ποτέ επίσημη διαταγή.
Στη διακριτική ευχέρεια των ΜΑΤ το αφήνουν, δίνοντας κάλυψη. Να γίνει η δουλειά, να τρομοκρατήσουμε, να σταματήσουν οι αντιδράσεις και εμείς είμαστε εδώ να κουκουλώσουμε.
Και αν υπερβάλλω θα φανεί αν, βρίσκοντας τους δράστες, τους αποπέμψουν οριστικά.
Π.Κ.

Να πούμε κι εμείς μερικά πιο «φρέσκα» νέα:  


Φίλε Π.Κ., έχουν βρει ήδη από χθες έναν δράστη! 
Τον (κουκουλοφόρο) αστυνομικό που χτύπησε την φωτορεπόρτερ Μπόλαρη. Και φυσικά τον αφήσανε ελεύθερο, αναθέτοντας σε πταισματοδίκη την «έρευνα» της υπόθεσης… (!!!)

www.youtube.com/user/va8ikokkino#p/u/4/e0YQFpirwT8

Την ίδια ώρα που παραπέμπουν συλληφθέντες διαδηλωτές για κακούργημα!!!...
Την ίδια ώρα που αφήνουν ελεύθερο τον δολοφόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλο!!!

Δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει αποπομπή, λοιπόν, για κανέναν αστυνομικό από αυτούς που δεν έχουν έλεος απέναντι σε πιτσιρικάδες, σε γυναίκες, γέρους και γριές, σε κάθε ειρηνικό διαδηλωτή που διαμαρτύρεται (όπως έχει από το Σύνταγμα το ΔΙΚΑΙΩΜΑ) γιατί του κλέβουν το ψωμί του, το γάλα των παιδιών του…
Έτσι είναι, όπως τα λες, δεν δίνουν επίσημη, ανοιχτή, διαταγή. Η διαταγή είναι υπηρεσιακή προς τα ΜΑΤ, τα οποία αφήνουν να κάνουν κουμάντο κατά το δοκούν και στη συνέχεια τους προσφέρουν κάλυψη σε όποιο κακούργημα κατά ζωής διαπράξουν!
Σ’ αυτή τη χώρα ζούμε! Ήταν ίδια με την προηγούμενη της ΝΔ, την παρα-προηγούμενη του ΠΑΣΟΚ, … και πάει λέγοντας. Και θα είναι πάντα η ίδια, αν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν πάνε σπίτια τους ΑΜΕΣΑ, αν δεν εξαφανιστεί το είδος αυτό της πολιτικής που το έφεραν στον τόπο μας αυτά τα κόμματα τα τελευταία 35 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου