Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Καλά μαρή, δεν αντρέπισι ντιπ;;

"Καλά μαρή, δεν αντρέπισι ντιπ;" είπε σήμερα μια γριά καραγκούνα από τη Ριζάβα (Ριζοβούνι), το χωριό της Μαρίας Θεοχάρη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που είναι συντεταγμένη πλήρως με τις επιλογές του Γιωργάκη - πρωθυπουργού "μας".
Η καλή μας βουλευτίνα δηλαδή, ξαναμίλησε χθες στη Βουλή... Και τι είπε:
Είπε, λοιπόν, χωρίς να κοκκινίσει καν (το "κοκκίνισμα" φαίνεται στις μέρες μας ΔΕΝ είναι της μόδας!) ότι αυτή η κυβέρνηση, του ΓΑΠ, "ελάφρυνε το χρέος της χώρας"!!!

Το είδε αυτό η γριά γειτόνισα της Μαρίας Θεοχάρη, στην εφημερίδα που είχε μπροστά της, και τη μάλωσε με... στοργή κι αγάπη:
"Καλά μαρή Μαριγούλα, δεν αντρέπισι ντιπ κουρτσάκι μ';;;"

Είπε κι άλλα ανερυθρίαστα ψευδή, ανυπόστατα και προκλητικά η... "Μαριγούλα", όπως:

- "Στηρίζω την Κυβέρνηση διότι με την πολιτική της και τις θυσίες του ελληνικού λαού (σ' είπα γω μαρή να μι θυσιάισ' ιμένα; α;) δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να κοιτάξουν το μέλλον με αισιοδοξία" (ποια ισιουδοξία Μαριγούλα μ'; Τα 'γγόνια μ', έχν' παραλουίσ' που διν ξέρν τι θα καν αύριου!...)

- "Στηρίζω την Κυβέρνηση διότι πέτυχε με τη διαπραγματευτική της ικανότητα μια συμφωνία που δίνει προοπτική στην ύπαρξη της χώρας. Μια συμφωνία που εξασφαλίζει σημαντική μείωση των βαρών μας, βγάζει από τις πλάτες του Έλληνα πολίτη 100 δισεκατομμύρια ευρώ χρέος..." (ποια 100 Μαρία μ' τα πλιότιρα απ' αυτά θα τα δώσ'τι τ'σ τράπιζις"...)

- "Στηρίζω την Κυβέρνηση διότι θέλω ο τόπος μου να έχει μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία θα υλοποιήσει αυτό το πρόγραμμα..." (άι κουρτσάκι μ' τόχασις ντιπ μαρή... Ποια πλειουψηφία Μαρία μ' μι του ζόρ' τσ κρατάει η Γιουργάκους να μιν παρατουρίσν'. Αν διν τσ ένοιαζι του χρήμα θα λα έφυβγαν... Τα γκάλουπ τα είδις Μαρία μ'; 14% παίρν' η Γιώργους!)
- "Στηρίζω την Κυβέρνηση γιατί παρά τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθυστερήσεις, τολμά να προχωρήσει τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, αλλαγές απαραίτητες, που έχουν να κάνουν με την αλλαγή του κράτους και της διοίκησης, την αλλαγή του παραγωγικού προτύπου της χώρας – γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι το υπάρχον παραγωγικό μοντέλο ευθύνεται κατά πολύ για την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα." (Αχ, Μαράκι μ' ... Ισείς διν είστι που που έφκιασάτι αυτούνου του μουντέλου που τώρα του κατακρίν'τι; Κι θα πληρώσου μαρή ξανά ιγώ τ'ς καθυστηρήσεις κι τα λάθη τα θκά σας;; Πού θα τα βρου μαρή να τα πληρώσου;)

- "Για να γίνουν, όμως, αυτές οι αλλαγές, οι οποίες αντιμετωπίζουν λυσσαλέα αντίδραση από διάφορες μειοψηφικές ομάδες που χάνουν προνόμια, πρέπει να συγκρουστούμε σκληρά και μετωπικά με διάφορα πανίσχυρα συστήματα και παράκεντρα εξουσίας.
Πρέπει να συγκρουστούμε με πανίσχυρους τραπεζίτες, που αρκετά χρόνια απομυζούσαν τον Έλληνα πολίτη. Πρέπει να συγκρουστούμε με πανίσχυρα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που, με τη δύναμη της εικόνας που διαθέτουν, προσπαθούν να ποδηγετήσουν τη συνείδηση και το συναίσθημα του πολίτη, εκμεταλλευόμενα την όντως δεινή κατάσταση και τις δυσκολίες που βιώνει η μέση ελληνική οικογένεια." (Άι Μαριγούλα μ' θα μι πιθάν'ς ισύ!! Μαρή, αυτούνι που λιες ότι θα συγκρουστείτι, ...είστι ισείς οι ίδιγοι!!! Ισείς ιδουσάτε προυνόμια σι μειουψιφικιές ουμάδις για να σας ψηφίζ'ν, ισείς γιομουσάτε μι τα θκα μας τα λιφτά τ'ς τράπιζις, ισάς βουηθάν τα πανίσχυρα κανάλια κι φημιρίδες, για σας δεν δουλεύ'ν και ποδηγητάν τη συνείδησή μας ιμάς του λαού;;; Τι ψέματα μας λιες μαρή Μαριγούλα μ' κι θελ'τς να σι πιστέψουμε κι απού πάν;; Μήπους θελ'τς κι ψήφου ξανά;;; Αααααχ κούνια που σι κ'νούσαμι...)

============================

Αυτά ακούσαμε από τη ηλικιωμένη γειτόνισσα της Μαρίας Θεοχάρη. Ήταν σα να ακούγαμε κάθε ηλικιωμένη γυναίκα σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, κάθε συνταξιούχα αγρότισσα που δεν έπαιρνε ούτε 400 ευρώ το μήνα και ζητάνε από αυτή να πληρώσει τα λάθη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ...

Και για του λόγου το αληθές, πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την ομιλία της Μαρίας Θεοχάρη, όπως δημοσιεύτηκε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου