Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Γκάλοπ: Μαγειρεμένα και... αμαγείρευτα

Τα κατά παραγγελία γκάλοπ έκαναν την εμφάνισή τους πάλι στα MEGAλα ΜΜΕ...

Παράλληλα, ένα άλλο γκάλοπ (...αμαγείρευτο προφανώς) δείχνει την αναντιστοιχία της λαϊκής θέλησης με τις ενέργειες της "σωτήριας" κυβέρνησης του ΓΑΠ, που παίρνει 15%!!!!!!!

Από την Τρίτη το βράδυ διέρρευσε σε όλο το διαδίκτυο, ότι την Κυριακή η εφημερίδα του Μπόμπολα "Έθνος", θα δημοσίευε γκάλοπ (της φιλικής προς το ΠΑΣΟΚ εταιρίας MARC) με "μαγειρεμένο" το ποσοστό του κόμματος του κ. Φωτίου - Φανουρίου Κουβέλη!

Και ώ του θαύματος! Στη φωτογραφία βλέπουμε το κόμμα ΔημΑρ να σκαρφαλώνει στο 5,5%!! Το MEGA, στις ειδήσεις των "8", παρουσίασε τον παραπάνω πίνακα με σχόλια και γελάκια πικάντικα από τους τηλεαστέρες του! Ούτε οι ίδιοι δεν είχαν την όρεξη να εκτεθούν τόσο πολύ για χάρη του αφεντικού τους κ. Μπόμπολα που παρήγειλε ένα τέτοιο μαγείρεμα!
(Μπόμπολας: Μεγαλοεργολάβος και ιδιοκτήτης του συγκροτήματος ΜΜΕ "Πήγασσος", τον οποίο -μαζί με τον Ψυχάρη του ΔΟΛ- "είδε" πρόσφατα ο ΓΑΠ πριν συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς - προφανώς για να πάρει γραμμή από τα ΜEGAλα συμφέροντα που μας κυβερνούν!!)
Η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη είναι το "ανάχωμα" (γι' αυτό δημιουργήθηκε άλλωστε) που χρησιμοποιεί το σύστημα για να μην πάνε αριστερότερα όσοι πασοκτζήδες αφήνουν το ΠΑΣΟΚ, με στόχο αργότερα να ξαναεπιστρέψουν στο μαντρί του πουλημένου δωσιλογικού κόμματος που τα τελευταία χρόνια (με την... βοήθεια της ΝΔ, που επίσης κυβέρνησε) κατέστρεψε τη χώρα και τον λαό.
Αντίστοιχο "ανάχωμα" προςτα δεξιά είναι το κόμμα της Ντόρας, ΔΗΣΥ!!!
Αλλά, επειδή το σύστημα δεν κινδυνεύει από τη δεξιά, τη Ντόρα και το κόμμα της τους έχουν παραμερίσει. Άλλωστε ο κόσμος που φεύγει από το ΠΑΣΟΚ είναι αριστεροί ψηφοφόροι του και το σύστημα (τα ΜΕΓΑλα οικονομικά συμφέροντα, που ούτε φορολογούνται ούτε πληρώνουν χαράτσια!) κάνουν ό,τι μπορούν για να φουσκώσουν το φιλικό στο ΠΑΣΟΚ κόμμα του Κουβέλη, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει δράση για μια συγκυβέρνηση αν όχι τώρα σίγουρα μετά τις εκλογές. Έντονα συζητιέται από τα ίδια τα πασοκικά ΜΜΕ, η ανάθεσης της πρωθυπουργίας στον Κουβέλη μιας πιθανής συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...

Το... αμαγείρευτο!!
Στο ίδιο συγκρότημα, του "Πήγασσου" του Μπόμπολα, ανήκει και το "Πρώτο Θέμα", το οποίο δημοσιεύει σήμερα (6.10.2011) ένα γκάλοπ που φαίνεται να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, το οποίο δίνει στα κόμματα:

ΝΔ  22,5%
ΠΑΣΟΚ 15%
ΚΚΕ 7,8%
ΛΑΟΣ  5,7%
ΣΥΡΙΖΑ  5,3%
ΔΗΣΥ  2,2%
ΔΗΜΑΡ  3,75%
Οικολόγοι Πράσινοι 2,7%
Άρμα Πολιτών 0,9%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου