Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο Φανούρης το... φανέρωσε!!

Βιάστηκε να πει "ΝΑΙ" σε μια συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Φώτιος-Φανούριος Κουβέλης!!
 
Τη Δημοκρατική Αριστερά δεν την αφήνει αδιάφορη η κυβερνητική εξουσία, δηλώνει σε συνέντευξή του ο Φώτης Κουβέλης, απαντώντας μάλιστα θετικά στο ερώτημα εάν μετά τις εκλογές η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ και άλλες κεντροαριστερές δυνάμεις.
Μιλώντας στα "Νέα Σαββατοκύριακο" προσθέτει ότι οι συνεργασίες είναι θέμα πολιτικού περιεχομένου και τονίζει ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει σε μια κυβέρνηση με τις απόψεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
Δηλώνει ότι θα ψηφίσει μέτρα της κυβέρνησης Παπαδήμου, εάν αυτά είναι σωστά, ενώ ερωτηθείς ποια είναι η γνώμη του για τον νέο πρωθυπουργό απαντά ότι είναι θετική. Μιλώντας για την κυβέρνηση, αναφέρει ότι οι 49 υπουργοί μαρτυρούν τον συμψηφιστικό της χαρακτήρα.
Τέλος, ερωτηθείς γιατί δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Λουκά Παπαδήμο απαντά ότι «ήταν μια επιλογή στο πλαίσιο του συντηρητικού τόξου του πολιτικού συστήματος. Η συγκρότηση αυτού του τόξου απέκλεισε εκ των προτέρων τις άλλες πολιτικές δυνάμεις και τούτο ανεξάρτητα από το τι θα έπρατταν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις».
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ
 
Άντε Φανούρη, να σε δούμε και ...πρωθυπουργό!!
Αλλά, μην κλάψεις αν δεν σε κάνουν! Σώσε εσύ τώρα το ΠΑΣΟΚ, φυλακίζοντας αθώους ανθρώπους στο κόμμα σου μην πάνε αριστερότερα και αύριο μεθαύριο (...το 2015) έρχεται και η ώρα για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας!! Μια χαρά ηλικία θα έχεις τότε για να διαδεχτείς τον Παπούλια!! 
 Φτου σου ρε Φανούρη!! 
Μην και σε ματιάσω μπαγάσα παρτάκια καρεκλοκένταυρε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου