Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Την ουρά στα σκέλια ο Σαμαράς...

...όπως ήταν προβλεπόμενο εξάλλου…

Εμείς δεν πιστέψαμε ποτέ ούτε στον «μαϊμού» αντιμνημονιακό λόγο του Αντώνη Σαμαρά, ούτε στις… πατριωτικές του κορώνες! Πατρίδα και ολιγαρχία δεν πάνε μαζί, αυτό διδάσκει τουλάχιστον η ελληνική ιστορία, και ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο αρχηγός του κόμματος της Ολιγαρχίας και της διαχρονικής ξενοδουλίας! Τώρα που και οι τελευταίες μάσκες έπεσαν, μετά και τη σημερινή επιστολή του προέδρου της Ν.Δ., στην οποία… παρέλειψε τις αναφορές για πρόωρες εκλογές και δεσμεύτηκε (το αν υπέγραψε ή όχι είναι πράγμα γελοίο να το συζητάμε) στην υλοποίηση της πιο απάνθρωπης νεοφιλελεύθερης πολιτικής,
ήρθε η ώρα του πατριωτικού κομματιού της Δεξιάς, της λεγόμενης «λαϊκής» δεξιάς, να αποδεσμευτεί και αυτό με τη σειρά του από το κόμμα δωσιλόγων της Ν.Δ. και να συνταχθεί με τους πατριώτες της δημοκρατικής παράταξης που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ και τις πατριωτικές δυνάμεις της Αριστεράς και όλοι μαζί, όλοι οι Έλληνες πατριώτες δηλαδή, μια γροθιά να δώσουν τον αγώνα για τη δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία!
Εμείς από την πρώτη ημέρα μας στο διαδίκτυο (Φεβρουάριος του 2011) μιλήσαμε για την ανάγκη μιας Μεταπολίτευσης που θα φέρει στη χώρα Άμεση Δημοκρατία.
Υποστηρίξαμε την ανάγκη ενός νέου πολιτικού συστήματος και την απόσυρση του σάπιου παλαιοκομματισμού.
Δίχως να αποκλίνουμε το ελάχιστο από τη γραμμή που χαράξαμε συνεχίζουμε τον αγώνα της άστεγης ενημέρωσης χωρίς εξαρτήσεις μέχρι την τελική νίκη του λαού, της δημοκρατίας και της αναγέννησης της υπέροχης πατρίδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου