Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η απάντηση της Αριστεράς στην κρίση

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας
Σήμερα Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου ώρα 8μ.μ. στο ξενοδοχείο “Άρνη” ο ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για να παρουσιάσει και να συζητήσει τις προτάσεις της Αριστεράς στην πολύπλευρη κρίση. Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν οι Χρήστος Λάσκος, μέλος Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνος Τμήματος Θεωρίας του ΣΥΝ και ο Μάκης Σπαθής, πανεπιστημιακός (ΠΟΣΔΕΠ) και μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Εν τω μεταξύ η  ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2012 αναμένεται να επισημοποιήσει την πλήρη υποταγή των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου στις εντολές της Ευρώπης των τραπεζιτών. Εκεί θα θαυμάσουμε και την κωλοτούμπα εκείνων που «δεν πρόκειται να υπογράψουν» και που τώρα σκύβουν το κεφάλι στα χαστούκια των ομοϊδεατών τους Ευρωπαίων.
Τώρα όμως  είναι που μεγαλώνει και η αντίσταση των λαϊκών στρωμάτων με σειρά κινητοποιήσεων όπως η σημερινή Πανελλαδική Απεργία (για την Καρδίτσα συγκέντρωση και πορεία στις 10 π.μ. από την Κεντρική πλατεία) αλλά και με την έμπρακτη αλληλεγγύη που αναπτύσσεται μέσα από τα κινήματα στήριξης όσων αδυνατούν να υποστούν το βάρος των παράνομων και δυσβάσταχτων χαρατσιών. Σε τούτη τη συγκυρία η Αριστερά έχει πειστική απάντηση διεξόδου, μακριά από τις συνταγές που έφεραν την χώρα στα βράχια και τον λαό στην απελπισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου