Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

«Σε έχουν εγκαταλείψει στον σκουπιδοφάγο της απαξίας»

Φωτογραφία Αρχείο
Καρατζαφέρης VS Μπακογιάννη! Διαβάστε πώς απάντησε επί προσωπικού ο πρόεδρος του ΛάΟΣ κ. Καρατζαφέρης στην πρόεδρο του ΔΗΣΥ κ. Μπακογιάννη. Και οι δυο τους, φευγάτοι από το μητρικό κόμμα της ΝΔ, έφτιαξαν δικό τους... Για όσα είπε εναντίον του η Ντόρα, ο Χέρη-χέρης έδωσε ευθεία απάντηση σε άκρως... προσωπικό τόνο!! Διαβάστε:
«Ντόρα μου,
Φρόντισε να συγκρατείς την πικρία σου. Πολλές φορές συμβαίνει οι παραγιοί ν’ αυτονομούνται και να τραβάνε μπροστά ενώ τα φυσικά παιδιά να υστερούν. Κάνε τον πόνο σου φιλότιμο και σκέψου την κατάσταση που βρίσκεσαι. Ακόμα και παραδοσιακοί σου φίλοι, εγχώριοι και υπερατλαντικοί, σε έχουν εγκαταλείψει στον σκουπιδοφάγο της απαξίας. Κάτι πρέπει να φταίει».

Αλλά τι ήταν αυτό που δήλωσε η Ντόρα και στεναχωρέθηκε ο κωλοτούμπας;
Διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ και θα καταλάβετε:


Είναι «μεγάλο πρόβλημα η συμμετοχή της ακροδεξιάς στην κυβέρνηση», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega η Ντόρα Μπακογιάννη, ερωτηθείσα πώς αντιμετωπίζει τη φιλολογία για το επικίνδυνο της συμμετοχής της ακροδεξιάς σε μια ελληνική κυβέρνηση.

Όπως τόνισε στην Ευρώπη έχουν θέμα: «Τεράστιο. Οι δε Φιλελεύθεροι, έφαγα πραγματικά ξύλο.. Δεν έφαγα ξύλο δηλαδή, μην παρεξηγηθώ κιόλας, είχα σκληρότατη κριτική. Ακούστε, το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν τους παίρνουμε σοβαρά. Δεν τους παίρνουμε σοβαρά, αυτός είναι ο λόγος. Εάν παίρναμε σοβαρά όλα αυτά τα οποία έλεγαν ή έχουν πει κατά καιρούς και τα μετρούσαμε, τότε θα ήμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Αλλά επειδή δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά...».

«Είναι πρόβλημα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι πρόβλημα» η συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αναφέροντας μάλιστα ότι αν η ίδια έκανε μία «αντισιωνιστική δήλωση, θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες στην Ελλάδα».

«Όταν το έκανε ο κ. Καρατζαφέρης είπαν ‘εντάξει, δεν πειράζει’», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, οι Έλληνες δεν παίρνουμε στα σοβαρά τέτοιες δηλώσεις, κάτι που δεν ισχύει στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου