Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Ο Θάνος Μικρούτσικος ξεφτιλίζει την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ!

Χειμαρρώδης ο Θάνος Μικρούτσικος στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του mega τα έβαλε με το όλον ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας πως «είναι αδιανόητο να σωθεί η χώρα ακολουθώντας τη σημερινή πολιτική».
Συνεχίζοντας το καταγγελτικό του λόγο κατά του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως: «Οι βάσεις της πλαστής ευμάρειας μπήκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’90″ και πως: «η μεταστροφή της πολιτικής του ξεκίνησε από τα μέσα της δεκαετίας του ’90″.

«Η πατρίδα είναι οι άνθρωποι, είναι τα βουνά, είναι οι θάλασσές μας. Κάποιοι νέοι δεν θα έχουν γάλα να πιουν αύριο το πρωί» συνέχισε και τόνισε πως: «Η πατρίδα πέρα από λαϊκισμούς είναι οι άνθρωποι πρώτα και ύστερα τα μάρμαρα του Παρθενώνα»
Από την κριτική του καλλιτέχνη δεν ξέφυγε κανένας! Έθαψε τους δελφίνους και εξαπέλυσε μύδρους κατά της ηγεσίας ενώ τη μεγαλύτερη επίθεση εξαπέλυσε προς τον υπουργό οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, που άφησε υπονοούμενα χωρίς όμως να τον κατονομάσει…
Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό δήλωσε πως πρέπει να φύγει από το κόμμα αφού είναι βασικός υπεύθυνος, ήταν ένας άνθρωπος καθαρά του συστήματος ένα «Αμερικανάκι».
Μόσιαλος:  Ποιος είναι αυτός ο Μόσιαλος, που τον βρήκαν;
Τους δε δελφίνους Λοβέρδο Διαμαντοπούλου και Ραγκούση, αποκάλεσε ειρωνικά «θρυλικούς«.
Κλείνοντας τη συνέντευξη στο «Mega Σαββατοκύριακο» άφησε έναν πολύ σκληρό υπαινιγμό για τον Βενιζέλο, λέγοντας πως είναι ο χειρότερος απ’ όλους, και απο-τελείωσε τον λόγο του δηλώνοντας χωρίς να τον κατονομάσει:

«Αν βγει αρχηγός αυτός που έσπρωχνε τον Παπανδρέου να μπει περισσότερο μέσα στο σκατό του συστήματος της Ευρώπης, τότε αλίμονό μας»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου