Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Μια μέρα αποβολή στον Αχιλλέα για την διάσημη μούτζα του

Χθες συνεδρίασε ο σύλλογος των διδασκόντων του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας όπου φοιτά ο 16χρονος Αχιλλέας που είχε μουτζώσει τους επισήμους στην πρόσφατη παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Λάρισα. 

Οι καθηγητές αποφάσισαν την επιβολή ποινής μίας ημέρας αποβολής για τον μαθητή του σχολείου ενώ στη συνεδρίαση του συλλόγου μετείχε και εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ, η οποία εξαρχής - όπως και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης - είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ενέργεια του μαθητή. 

Όπως έχουμε ήδη γράψει, ο 16χρονος είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας που εργάζεται παράλληλα ως οικοδόμος, τόσο για να ενισχύσει οικονομικά την οικογένειά του, όσο και για να καταφέρει να ολοκληρώσει τη βασική του -τουλάχιστον- εκπαίδευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση 12 εκπαιδευτικοί ψήφισαν υπέρ της παραπάνω ποινής, 6 πρότειναν να του γίνει απλώς επίπληξη, ενώ 2 να μην του επιβληθεί καμία ποινή.
Επίσης, θέλουμε να πιστεύουμε ότι και οι παραπάνω 12 καθηγητές, μόνο για τυπικούς λόγους (για να κλείσει το θέμα και για να μην βρουν το μπελά τους...) ψήφισαν την μιας ημέρας αποβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου