Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Συνεργασίες στην Αριστερά...

«Τι παίζει με Τσίπρα και Κουρουπλή, Σακοράφα;» αναρωτιέται ο newskosmos.com, σε χθεσινό του δημοσίευμα. Μα τόσο καιρό (μήνες!!) δεν πήρε μυρωδιά από τις διεργασίες; Δεν διάβασε καν σχόλια στον Τύπο; Και ποιοι «πολιτικοί παρατηρητές» τώρα μόλις «διαπιστώνουν» ότι κάτι γίνεται; Τέλος πάντων… Το θέμα είναι πως όντως κάτι γίνεται, ήδη έχουν κλειστεί συμφωνίες στα πλαίσια της πολιτικής για ένα μετωπικό αντιμνημονιακό ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές, με στόχο να εμποδιστούν οι δυνάμεις εκείνες που σήμερα κυβερνούν καταστρέφοντας τον τόπο και διαλύοντας την ελληνική κοινωνία.
Έγραψε λοιπόν ο newskosmos.com:

Συνεργασίες με την μέθοδο των κοινών ερωτήσεων; Αυτό το ερώτημα έθεσαν πολιτικοί παρατηρητές διαπιστώνοντας ότι ο Τσίπρας τις τελευταίες εβδομάδες καταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή με τους ανεξάρτητους βουλευτές που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα κατέθεσε ερώτηση με την Σοφία Σακοράφα ζητώντας να σταματήσει το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και να επιστραφούν τα χρήματα σε όσους έχουν πληρώσει, καθώς ο Ευρωπαίος Επίτροπος Έντιγκερ δήλωσε ότι είναι αντικοινοτικό.
Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει δύο ερωτήσεις μαζί με τον Παναγιώτη Κουρουπλή και αφορούσαν τις εταιρείες συμβούλων που εμπλέκονται στο ΕΣΠΑ και την εξαετή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του πληροφοριακού συστήματος του περιουσιολόγιου. Υπενθυμίζεται ότι ο Τσίπρας έχει καταθέσει στο πρόσφατο παρελθόν κοινή ερώτηση και με τον Γιάννη Δημαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου