Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Σαμαράς: Δεν είμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο για τις εκλογές

Δεν του βγαίνουν τα νούμερα, γι' αυτό τα μασάει ο Αντωνάκης κάνοντας κι άλλη κωλοτούμπα, σχετικά με τη συμφωνία για εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου

«Δεν είμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο» τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με το χρόνο των εκλογών, μετά την ολοκλήρωση του έργου της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής σημειώνει χαρακτηριστικά: «Αν τα πράγματα τρέξουν νωρίτερα ή αργότερα, τότε οι εκλογές μπορούν να έλθουν λίγο νωρίτερα ή αργότερα. Δεν είμαστε αγκαλιά με κάποιο ημερολόγιο. Ούτε όμως δεχόμαστε και σκόπιμες καθυστερήσεις για κομματικούς λόγους που καθένας καταλαβαίνει».
Παράλληλα, ζητεί να αφεθεί ο κ. Παπαδήμος «να κάνει τη δουλειά του»: «Αν εγώ βιαζόμουν να κυβερνήσω, θα είχα τορπιλίσει την επιλογή Παπαδήμου από την αρχή. Όμως και την προώθησα και θέλω να επιτύχει στην αποστολή της. Ας τον αφήσουν, λοιπόν, απερίσπαστο να κάνει τη δουλειά του ώστε μετά η Ελλάδα να προχωρήσει με μία κυβέρνηση που θα έχει πλήρη νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό».
Σημειώνεται πως τα κόμματα που συγκροτούν την κυβέρνηση έχουν συμφωνήσει πως «κατάλληλη ημερομηνία» για τις εκλογές είναι η 19η Φεβρουαρίου.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου