Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πυρά ΚΚΕ για τη δήλωση Σημίτη για το μνημόνιο

Το μνημόνιο είναι ταξική επιλογή δεν είναι ένα λάθος φάρμακο για την αντιμετώπιση της καπιταλιστικής κρίσης, γιατί αυτή δεν έχει φάρμακο και αυτό το γνωρίζουν και ο πρώην πρωθυπουργός και τα άλλα κόμματα του συστήματος και του «ευρωμονόδρομου» το σχόλιο του ΚΚΕ επί της τοποθέτησης του Κ.Σημίτη για το μνημόνιο.

Ο στόχος του μνημονίου ήταν να υλοποιηθούν σε συνθήκες κρίσης και όσο γίνεται ταχύτερα οι βάρβαροι αντεργατικοί νόμοι και οι αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις που είχαν ξεκινήσει να εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ με τη ψήφιση του Μάαστριχ και υλοποιούνται σε όλες τις χώρες της ΕΕ για την ισχυροποίηση των ευρωπαϊκών μονοπωλίων.
Αυτούς τους στόχους τους πέτυχαν. Αυτή την αλήθεια προσπαθούν με διάφορους τρόπους να κρύψουν από το λαό, αποδεικνύοντας τα αδιέξοδα στη διαχείριση της κρίσης και την πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία τους, καταλήγει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

4 σχόλια:

  1. http://www.dailymotion.com/video/xnvle5_2-yyyyyy-yyyyyyy-yyyyyy_people#from=embediframe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλό (τεχνικά) το βίντεο, αλλά παραπλανητικό!!
    Θα έπρεπε να τιτλοφορείται "δύο χρόνια ταξικών αγώνων του ΠΑΜΕ ΚΚΕ"!!
    Και επίσης, συκοφαντικό και γκεμπελίστικο!! Ίδια περίπτωση με αυτήν των ΜΕΓΑλων ΜΜΕ... (του 902 είναι το βιντεάκι;;)

    ΥΓ.
    Κερδίζεις ...μαντολάτο, αν μου στείλεις εκείνο το βίντεο τη συνέντευξης Τσίπρα, που λέει "θέλουμε ένα καλύτερο ΠΑΣΟΚ"!!!
    Αχ, ατιμούλικο... Σ' αρέσουν τα ψεματάκια, γι' αυτό βλέπεις 902!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Kύριε Πρόεδρε, είμαστε το βράδυ της Κυριακής και βλέπουμε ότι δεν υπάρχει αυτοδυναμία από τη ΝΔ η το ΠΑΣΟΚ εσείς θα συνεργαστείτε με κάποιο από τα δύο κόμματα για να σχηματιστεί κυβέρνηση και αν ναι με ποιο και με ποιες προϋποθέσεις;


      Μονίμως αυτή η ερώτηση γίνεται στα αριστερά κόμματα. Πιθανολογώ πως αυτό συμβαίνει γιατί κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έχει διάθεση να συνεργαστεί με την αριστερά. Πώς να συνεργαστούμε με δύο κόμματα που στόχο έχουν μετά τις εκλογές να περάσουν εκλογικό νόμο σαν τον γερμανικό; Με υψηλό όριο εισόδου και μονοεδρικές περιφέρειες ώστε να εξαφανίσουν τα μικρότερα κόμματα ή να τα μετατρέψουν σε δορυφόρους τους. Με την Νέα Δημοκρατία δεν έχουμε κανένα περιθώριο προγραμματικής σύγκλισης. -->Το ΠΑΣΟΚ περιμέναμε πως θα είχε μετατοπίσει τη δράση και το πρόγραμμα του σε αριστερή κατεύθυνση, αλλά είδαμε πως όχι μόνο αρνήθηκε τις προτάσεις που του κάναμε και αυτού για κοινή δράση, αλλά και οι εξαγγελίες του για διέξοδο από την κρίση δεν διαφέρουν από αυτές της κυβέρνησης. <---

      Μπορώ να σου βρω πολλά ακόμα. ΤΟ ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ ΝΤΑΒΑΝΕ!!!!!
      πηγη:http://interviews.in.gr/

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ (μοναδικέ!) αναγνώστη μου,

    1. Η φράση που έβαλε το κνιτο-βίντεο στο στόμα του Τσίπρα ("θέλουμε ένα καλύτερο ΠΑΣΟΚ", η οποία από μόνη της αφήνει να εννοηθούν πολλά!!) ουδεμία σχέση έχει με την παραπάνω ρήση Τσίπρα, απάντηση σε συνέντευξη...
    Μάθε να διαβάζεις γιατί διαφορετικά δεν θα μπορείς (όπως τώρα) να ανταποκριθείς στο... ρόλο σου!

    2. Η εν λόγω συνέντευξη Τσίπρα δημοσιεύτηκε στις 30/09/2009 (αν σου λέει κάτι αυτό!) και φυσικά ήταν απάντηση σε γνωστές πιεστικές ερωτήσεις περί κυβερνητικής συνεργασίας της Αριστεράς με το ΠΑΣΟΚ που γίνονται μόνο και πάντα προεκλογικά από πλευράς ΠΑΣΟΚ!!
    Δεν θα σου εξηγήσω περισσότερο. Ελπίζω να έχεις μια στάλα νιονιό (δεν χρειάζεται πλιότερο) για να καταλάβεις (αν βέβαια έχεις και τη διάθεση, που δεν νομίζω)...

    3. Ψάξε να βρεις κι άλλα. Δεν θα πετύχεις τίποτα, γιατί απλούστατα από το ΚΚΕ σας ταϊζουν πολύ παραπλάνηση ρε αδερφέ, και περισσότερη παραπληροφόρηση, με όπλο την σκόπιμη... "διασκευή" των ρηθέντων των "αντιπάλων του κόμματος"!!!

    ΥΓ.
    Τελικά, το μαντολάτο το έχασες!!
    Αλλά συνέχισε, μπορεί να το κερδίσεις κάποτε (...τιμής ένεκεν, επειδή ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή