Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση – τρόικα τα έχουν συμφωνήσει όλα κάτω από το τραπέζι

Βολές κατά της κυβέρνησης για τα εργασιακά, το PSI και τη νέα δανειακή συμφωνία εκτοξεύει ο Π. Σκουρλέτης από το ΣΥΡΙΖΑ.
«Ως ακλόνητος υπερασπιστής του 13ου και 14ου μισθού εμφανίζεται ο κ. Παπαδήμος έναντι της τρόικα, μόνο που το κατατεθειμένο υπόμνημα των δανειστών δεν έχει καμιά αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Πρόκειται για άλλη μια επιχείρηση επικοινωνιακής απάτης εκ μέρους των κυβερνώντων με σκοπό να περάσουν τα υπόλοιπα σκληρά μέτρα που ζητά η τρόικα ως το μικρότερο κακό», σημειώνει ο κ. Σκουρλέτης.

Υποστηρίζει ακόμη ότι κυβέρνηση και τρόικα τα έχουν ήδη όλα συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι. Όπως αναφέρει, «μας οδηγούν σε μια νέα δανειακή συμφωνία χωρίς η ελληνική πλευρά να έχει διαπραγματευτεί τίποτα απολύτως. Γνωρίζουν καλά πως το PSI δεν καθιστά βιώσιμο το χρέος, απλά εξασφαλίζει τους δανειστές. Εκείνο όμως που τους ενδιαφέρει είναι να τσακίσουν τον κόσμο της εργασίας και να τελειώνουν με ό,τι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος».
«Ο ελληνικός λαός τους έχει καταλάβει και θα τους πληρώσει με το νόμισμα που τους αξίζει, στέλνοντας τους στα αζήτητα. Όσο και να αποφεύγουν τη λαϊκή ετυμηγορία τελικά δεν θα αποφύγουν να πιούν το πικρό ποτήρι των επόμενων εκλογών», καταλήγει ο κ. Σκουρλέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου