Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

«Το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει πολιτική και φυσιογνωμία»

Ο Λοβέρδος το λέει αλλά δεν το κάνει!
Και παραμένει ακόμα υπουργός!!...

Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αλλάξει πολιτική. Πάντως, με νέα ηγεσία θα πάει καλύτερα στις επερχόμενες εκλογές.
Αυτό υποστηρίζει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξή του στο Βήμα, ο οποίος τονίζει ότι το κόμμα του χρειάζεται να αλλάξει και πολιτική και φυσιογνωμία.
Ο κ. Λοβέρδος, στη συνέντευξή του, τονίζει πως είναι βέβαιος για την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την ηγεσία του κόμματος, επισημαίνοντας πως ήδη «είμαστε στην επόμενη μέρα και
ο χρόνος τρέχει αντίστροφα». Παράλληλα εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι εσωκομματικές διαδικασίες έχουν πάει χρονικά πιο πίσω, καθώς, όπως λέει «δεν υπάρχει χρόνος αυτές τις κρίσιμες εβδομάδες για κομματικές διεργασίες».
Χαρακτηρίζοντας ως «λάθος», το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν προχώρησε σε επαρκείς αναπτυξιακές πολιτικές, ο κ. Λοβέρδος υπερασπίζεται το έργο του στο υπουργείο Υγείας, υπογραμμίζοντας πως παρά την κρίση το ΕΣΥ δεν έχασε καμία υποδομή του.
«Η χρήση έκλεισε με εξοικονόμηση 300 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ταυτόχρονα πληρώνουμε και παλαιές οφειλές», δηλώνει ο κ. Λοβέρδος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι μέσα σε δύο χρόνια μειώθηκε η φαρμακευτική δαπάνη κατά 1,65 δισ. ευρώ. Μάλιστα αποκαλύπτει πως ήδη εστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο η απόφαση πέντε υπουργών για να συμβληθούν με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) 5.500 νέοι γιατροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου