Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ο Τσίπρας στην Έλλη Στάη, στην κρατική ΝΕΤ!!

Απαιτούσαν να τους απαντήσει, αλλά μόλις άρχιζε να μιλάει τον διέκοπταν ρωτώντας άλλα... Γαμώ το Φελέκη σου μέσα ηλίθια καρακαϊδόνα, που δεν κάνεις διάλογο όπως δηλώνεις ξετσίπωτα, αλλά εκτελείς τις εντολές των αφεντικών σου... Φτου σου!!!
Φελέκη, φυσικά και δρουν συνειδητά στην καταστροφή της χώρας ρε βλάκα, και εσύ είσαι ένα πιόνι τους. Νομίζεις ότι μπορείς να κρύβεσαι ακόμα;;
Ποιος αλήθεια είναι ο Φελέκης; Όπως έγραψε ένας φίλος στο facebook: "ο Νικολάκης ο Φελέκης τίγκα 'εκσυγχρονιστής' ..Συγκλόνισε στην Στάη με την γνωστή ερώτηση τών Μνημονιακών κουφών προς καθε άλλη προταση... ''Εχετε συγκεκριμενο προγραμμα''?? Μαζι με την κυρια Κοπά, τα κολητάρια του Γιωργάκη δινουν ρεσιτάλ ανυπαρξίας... Εχασε και την θέση του Χουντικού Επιτρόπου απο τον Καψή και δινει καθημερινά εξετάσεις μνημονιακής οσφυοκαμψίας."
Έχει και προϊστορία άλλωστε ο Φελέκης, που το 2008, καταγγέλεται -και ελέγχεται από τη ΕΣΗΕΑ- για "μια πρωτοφανή λαθροχειρία που παραβιάζει κάθε έννοια δεοντολογίας και φτάνει στο επίπεδο της δημοσιογραφικής αλητείας": http://www.esiea.gr/gr/2arxeio/2008/03/11.htm


(Η έγκληση της δημοτικής παράταξης Αθηνών «Ανοιχτή Πόλη» κατά των συν. Νίκου Φελέκη και Ανδρέα Καψαμπέλη, η οποία είχε κοινοποιηθεί ως καταγγελία στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο με τη σειρά του την διαβίβασε στο ΠΠΣ, είχε ως εξής:

«Η “Ανοιχτή Πόλη” καταγγέλλει στην κοινή γνώμη και σε όλο το δημοσιογραφικό κόσμο την εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή», η οποία διέπραξε εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα μια πρωτοφανή λαθροχειρία που παραβιάζει κάθε έννοια δεοντολογίας και φτάνει στο επίπεδο της δημοσιογραφικής αλητείας.

Ο «Κόσμος του Επενδυτή» ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα μια συνέντευξη για το φύλλο της 21.10.06. Οι ερωτήσεις υποβλήθηκαν γραπτώς από τον συντάκτη κ. Λιδάκη (Ανδρουλιδάκης) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαντήθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Την συνέντευξη αυτή, ο «Κόσμος του Επενδυτή» παρουσίασε στην πρώτη σελίδα του φύλλου της 21.10.06, με τον πηχυαίο τίτλο «Θέλω να ενώσω την Αριστερά» και υπότιτλο «θα κάνω ότι μπορώ γι’ αυτό».

Πέραν του ότι εκφράζει μια πολιτική θέση εντελώς άσχετη με τον τρόπο με τον οποίο η «Ανοιχτή Πόλη» και οι πολιτικές δυνάμεις που την υποστηρίζουν, προσεγγίζουν το ζήτημα της ενότητας της Αριστεράς, ο τίτλος αυτός:

Δεν έχει την παραμικρή σχέση με το περιεχόμενο των απαντήσεων που έστειλε ο Αλέξης Τρίπρας στην εφημερίδα.

Επιδιώκει την δημιουργία εντυπώσεων που αλλοιώνουν με τον πλέον χονδροειδή τρόπο το περιεχόμενο της συνέντευξης.

Δημιουργεί μια απαράδεκτη και χυδαία εντύπωση για το υποτιθέμενο προσωπικό ύφος του Αλέξη Τσίπρα.

Και το χειρότερο:

Για να συνδέσει τον απαράδεκτο αυτόν τίτλο με την συνέντευξη, η εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή» προσθέτει στο κείμενο της συνέντευξης μια εκ των υστέρων ερώτηση, την οποία απαντάει μόνη της.

Η πλαστή ερώτηση και η πλαστή απάντηση είναι οι εξής:

«Εσύ βλέπεις ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις στην υπόθεση “ενότητα της Αριστεράς”;

-Εγώ προς αυτή την κατεύθυνση θα κάνω ό,τι μπορώ. Εξάλλου η ενότητα της Αριστεράς είναι όνειρο και στόχος ζωής».

Θέλουμε επίσης να σημειώσουμε ότι ο συντάκτης του «Κόσμου του Επενδυτή» κ. Λιδάκης (Ανδρουλιδάκης), μας διαβεβαίωσε ότι η συνέντευξη παραδόθηκε στην διεύθυνση της εφημερίδας ως είχε και ότι ο ίδιος δεν συμφώνησε σε καμία απολύτως αυθαίρετη αλλαγή. )

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ 4:12 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ". ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ (ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ!), ΝΑ ΑΡΧΙΣΩΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΕΝΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, Ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ΤΟ 1937, ΗΡΝΗΘΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ". ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΟΧΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΙΤΑΛΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ). Ο "ΚΑΚΟΣ" (ΚΑΙ) ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟ ΕΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ!!! (ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩΜΕ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ" ΜΕ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥΣ").

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗ ΚΑΙ Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ (*) ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΠΟΤΕ, ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ (ΕΣΤΩ) ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΟΠΟΥ "ΕΧΗΡΕΥΣΑΝ" ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ. ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ, Ο ΛΑΟΣ (ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ) ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΣΟΣΤΟ!! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ (ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ: ΑΜΟΙΒΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΣΥΛΟ, ΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ... ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΗ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΘΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ. (ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ)!

    ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ "ΖΟΥΜΕ" ΜΕ 200 ΕΥΡΩ Ή ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ! ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΘΕ
    "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ".
    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;; ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ! ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ! .... ΒΟ(Υ)ΛΕΤΕΣ!

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗ Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ;;; Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ "ΕΦΤΥΣΑΝ" ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ! (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ "ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ).

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 2007-2008 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ 15-17% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΞΕΝΟΥΣ", ΕΛΑΒΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4,5%, ΕΠΙ ΤΟΥ 50% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΗΧΟΝ Ή ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΛΕΥΚΟ Ή ΆΚΥΡΟ, ΔΕΝ ΗΣΑΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ", ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΣΑΝ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΌΓΕΣ! ΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ (ΟΙ (Τ)ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) ΣΤΑ ΔΥΟ!!

    ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ! ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ). ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:
    ΚΛΗΡΩΣΙΣ, ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ).
    ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ;;;;;;

    ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ) ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

    * (Τ)ΣΥΡΙΖΑ = ΤΕΩΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ! ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΙΑΣ!

    ΜΥΓΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή