Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Διεθνής καμπάνια για την στήριξη της Ελλάδας και του Τουρισμού

Το κίνημα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα μεγαλώνει διαρκώς, καθώς οι έλληνες ομογενείς διοργανώνουν καμπάνια για την ώθηση του τουρισμού. Στα σχέδιά τους είναι και η ανάρτηση γιγαντοαφίσας στο κέντρο της Νέας Υόρκης, η οποία θα προτρέπει τους Αμερικανούς να επισκεφθούν την Ελλάδα.
«Επισκεφθείτε την Ελλάδα το καλοκαίρι… Βοηθείστε την χώρα να ανακάμψει από την κρίση», αναφέρουν στο μήνυμα της εκστρατείας.
Πρόκειται για πρωτοβουλία πολιτών που ζουν κυρίως στο εξωτερικό να προβάλλουν την χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρώτος στόχος είναι να συγκεντρωθούν 15.000 για να προβληθεί η Ελλάδα με τεράστια γιγαντοαφίσα στην Τάϊμς Σκουέρ, το πιο κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης.
Ήδη, σύμφωνα με το star.gr, μέσα σε ελάχιστες μέρες οι προσφορές πλησιάζουν τις 13.000 δολάρια. Στο διαφημιστικό σποτ οι εμπνευστές στέλνουν το μήνυμα σε ολόκληρο τον πλανήτη, ότι η χώρα μας αξίζει την βοήθεια για να σταθεί στα πόδια της και η βαριά βιομηχανία της, ο τουρισμός δηλαδή μπορεί να είναι η αφετηρία για ανάκαμψη.
Στο διαφημιστικό σπότ ο ηθοποιός Αλέξης Γιωργούλης, που ζει στην Αμερική, εμφανίζεται δεμένος και φιμωμένος, τα λόγια όμως των ομογενών του δίνουν δύναμη να σπάσει τα δεσμά του.
Παράλληλη δράση έχουν αναλάβει και ομογενείς μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οποίοι με κάθε τρόπο εκφράζουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται και προσφέρουν θέσεις εργασίας από την χώρα μας μέσω του διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου