Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Δεν βρίσκουν ψηφοφόρους για τις εσωκομματικές εκλογές!

Oκτώ στις δέκα τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα δήλωσαν στην Ιπποκράτους ότι … δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ γιατί… δεν υπάρχουν ψηφοφόροι! Οι Τοπικές, ενώ άλλες δεν έχουν έξοδα ούτε για τα ενοίκια των γραφείων τους και κατ’αυτό τον τρόπο δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία.
Υπολογίζεται ότι λιγότεροι από 200.000 ψηφοφόροι και μέλη του ΠΑΣΟΚ θα πάνε τελικά στην κάλπη για να ψηφίσουν αντί τους ενός εκατομμυρίου.
Μάλιστα κατ΄αυτό το τρόπο τέθηκε και θέμα ακύρωσης της απ’ευθείας εκλογής, καθώς θα είχε και συγκλονιστικά αρνητικές επιπτώσεις στις εθνικές εκλογές καθώς θα φαινόταν ότι μαζεύουν λιγότερο κόσμο και από το… ΚΚΕ!
Αυτός ο προβληματισμός διατυπώθηκε μετ΄επιτάσεως σε σύσκεψη με κομματικούς παράγοντες πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου.
Το θέμα της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία του κόμματος εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης και της αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, η προγραμματισμένη για 3-4 Μαρτίου Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ αποφασίστηκε να μετατεθεί 10-11 Μαρτίου.
Εκτός του κ. Παπανδρέου συμμετείχαν ο γραμματέας το Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Πάνος Μπεγλίτης, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας κ. Βασίλης Έξαρχος.
Επίσης επίκειται συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος στο οποίο θα αποφασιστούν ο λεπτομέρειες της διαδικασίας διαδοχής και αν θα στηθούν κάλπες σε όλη την Ελλάδα ή αν η διαδοχή θα γίνει από το Συνέδριο του κόμματος.
ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου