Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Αστήριχτα ψέμματα...

Όλες οι μνημονιακές δυνάμεις δηλ. πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές, δημοσιογράφοι κ.λπ. εκβιάζουν απροκάλυπτα με το πιο αστήριχτο ψέμα τον ελληνικό λαό. Πείτε μου σας παρακαλώ, από πότε εισάγει το κράτος τρόφιμα, φάρμακα ή πετρέλαιο για να καταλάβω. Πείτε μου πού υπάρχει στον κρατικό προϋπολογισμό δαπάνη για την εισαγωγή διατροφικών προϊόντων, φαρμάκου ή πετρελαίου; Τα τρόφιμα εισάγονται από μεγαλο-εισαγωγείς, δηλαδή ιδιωτικές εταιρείες. Τα φάρμακα εισάγονται από ιδιωτικές εταιρείες και φαρμακαποθήκες, δηλαδή ιδιωτικές εταιρείες. Το πετρέλαιο εισάγεται από τα Ελληνικά Πετρέλαια. 
Από πότε πληρώνει το κράτος τα Ελληνικά Πετρέλαια, μια ανώνυμη δηλαδή εταιρεία;; ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ;;;
Διαβάστε παρακάτω από το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ:  
Ψεύτικα εκβιαστικά-τρομοκρατικά διλλήματα από Παπαδήμιο (Σε βίντεο το χθεσινοβραδινό του διάγγελμα)

Μας απογοήτευσε εντελώς ο Παπαδήμιος με το διάγγελμα που έκανε. Όλα όσα μας είπε τα είχαμε ξανακούσει από Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαμαρά. Δεν είχαν ρε γμτ καθόλου σασπένς τα τρομοκρατικά-εκβιαστικά διλλήματα που έβαλε. Μια απ’ τα ίδια. Αν δεν αυτοχειριαστούμε δεχόμενοι αδιαμαρτύρητα τον σφαγιασμό μας που προβλέπει το νέο μνημόνιο, δεν θα μπορούμε να εισάγουμε τρόφιμα, φάρμακα, πετρέλαιο …. Την ίδια κασέτα που ακούμε απ’ το πρωί. Αν μας έλεγε ότι αν καταψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση θα έκαναν απόβαση στην γη για να μας υποδουλώσουν οι Ελίμ και οι Νεφελίμ, θα δίναμε κάποια βάση στα λεγόμενα του.
Αντί για δικό μας σχόλιο σ΄ όλες αυτές τις ηλιθιότητες που ακούμε παραθέτουμε το μαιηλ που μας έστειλε ο αναγνώστης του μπλοκ μας van stam

Αν δεν ψηφιστεί το Μνημόνιο ΙΙ θα ανοίξει η γη και βγουν τα πτώματα των προγόνων μας να μας φάνε ζωντανούς!!!

Το μνημόνιο είναι η σωτηρία που θα κρατήσει κλειστές τις πύλες της κολάσεως *

Όλες οι μνημονιακές δυνάμεις δηλ. πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές, στελέχη κομμάτων, δημοσιογράφοι κλπ. εκβιάζουν απροκάλυπτα με το πιο αστήριχτο ψέμα τον ελληνικό λαό.

Πείτε μου σας παρακαλώ, από πότε εισάγει το κράτος τρόφιμα, φάρμακα ή πετρέλαιο για να καταλάβω. Πείτε μου που υπάρχει στον κρατικό προϋπολογισμό δαπάνη για την εισαγωγή διατροφικών προϊόντων, φαρμάκου ή πετρελαίου;

Τα τρόφιμα εισάγονται από μεγαλο-εισαγωγείς, δηλαδή ιδιωτικές εταιρείες (που μάλιστα κερδοσκοπούν, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο). Τα φάρμακα εισάγονται από ιδιωτικές εταιρείες και φαρμακαποθήκες, δηλαδή ιδιωτικές εταιρείες. Το πετρέλαιο εισάγεται από τα Ελληνικά Πετρέλαια.
Από πότε πληρώνει το κράτος τα Ελληνικά Πετρέλαια, μια ανώνυμη δηλαδή εταιρεία; Αυτές οι εταιρείες ότι λεφτά έχουν στο ταμείο τους (ποιο ταμείο δηλ. με δανεικά τα αγοράζουν και τα μοσχοπουλάνε στην Ελλάδα), τα ίδια θα συνεχίσουν να έχουν και την επόμενη της μη ψήφισης του μνημονίου. Και όπως αγόραζαν χθες προϊόντα από το εξωτερικό για να τα εισάγουν με τον ίδιο τρόπο θα τα αγοράζουν και αύριο. Λες και υπάρχει περίπτωση να σταματήσει ο κόσμος να τρώει ή να παίρνει φάρμακα οπότε θα πέσουν έξω.

Μας λέει δηλαδή ο κ. Παπαδήμος, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Σαμαράς και οι λοιποί ότι το κράτος αγοράζει προϊόντα από το εξωτερικό και μετά τα πουλάει σε ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες τα προωθούν στην ελληνική αγορά. Δηλαδή οι μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ, οι φαρμακαποθήκες και τα διυλιστήρια αγοράζουν από το ελληνικό κράτος.
Αν αυτό δεν είναι ψέμα τότε ποιο είναι.
Και το χρησιμοποιούν ώς το μοναδικό επιχείρημα σε ένα εκβιαστικό δίλλημα για να τρομάξουν το λαό να μην αντιδράσει στη ψήφιση των νέων μέτρων
.
Και φυσικά δεν χάνουν την ευκαιρία τα μεγαλό-παπαγαλάκια των κεντρικών δελτίων να το αναπαράγουν με στόμφο και χωρίς την παραμικρή κριτική, όπως οφείλει να κάνει ένας δημοσιογράφος. Λοιπόν τα ψέματα τους, το ψέμα τους μάλλον, γιατί αυτό είναι το μοναδικό τους επιχείρημα πρέπει να τελειώσει. Πρέπει να καταδικαστούν εκτός των άλλων για εξαπάτηση και ανήθικο εκβιασμό.
Αυτή την ύστατη στιγμή έχουν αποθρασυνθεί σε απίστευτο βαθμό προκειμένου να περάσουν τα μέτρα που τους ζητάνε.

Παρακαλώ διαδώστε όπως μπορείτε αυτή την απλή ΛΟΓΙΚΗ σκέψη, γιατί πολύ φοβάμαι ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που θα πειστεί από το ψέμα τους χάρις την πελώρια δύναμη παραποίησης της πραγματικότητας και διαστρέβλωσης της λογικής που έχουν τα ΜΜΕ.

ΥΓ. Από το ευρώ άμα δεν θέλει το ελληνικό κράτος δεν βγαίνει που να κτυπάνε τον **λο τους κάτω οι ευρωπαίοι. Δεν υπάρχει καμία νομική ή θεσμική βάση. Αυτό για να προλάβω αυτούς που θα τρέξουν να δευτερολογήσουν ότι άμα δεν ψηφιστούν τα νέα μέτρα θα αναγκαστούμε να πάμε σε δραχμή οπότε οι εισαγωγές θα γίνουν πολύ ακριβές λόγω υποτίμησης. Βέβαια ακόμα και στην περίπτωση επιστροφής σε εθνικό νόμισμα δεν μας έχει αποδείξει κανείς με στοιχεία, επιστημονική έρευνα και ιστορικά δεδομένα ότι δεν θα μπορούμε να εισάγουμε προϊόντα σε ανεκτές τιμές. Αλλά και πάλι αυτή είναι άλλη κουβέντα. Εδώ μας λένε ότι και με το ευρώ, χωρίς μνημόνιο δεν θα υπάρχουν τρόφιμα ούτε για δείγμα.
* Γιατί είναι πιο αληθοφανές αυτό που υποστηρίζουν οι μνημονιακοί και αναπαράγουν με μεγάλους τίτλους τα ΜΜΕ;;;;; Αντιγράφω κατά λέξη από δελτίο των 8: "Αν δεν ψηφιστεί το μνημόνιο, ακόμα και με ευρώ, θα προκληθεί χάος, δεν θα έχουμε τρόφιμα, φάρμακα και πετρέλαιο. Το μνημόνιο ΙΙ είναι όαση μπροστά στην καταστροφή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου