Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Αποδοκιμάστηκε ο Ροντούλης στο Διάσελλο

thumbΧρειάστηκε η παρέμβαση αντρών της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν τα… χειρότερα εις βάρος του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριου Ροντούλη, το πρωί της Κυριακής στο Διάσελλο Τρικάλων.
Ο υφυπουργός έφτασε στο χωριό (… στο οποίο σχεδιάζεται εδώ και μια εικοσαετία και πλέον (!!!) να γίνει κτηνοτροφικό πάρκο) προκειμένου να μιλήσει σε προγραμματισμένη εκδήλωση για το μέλλον της Ελληνικής κτηνοτροφίας και των επιδοτήσεων.

Νέοι κτηνοτρόφοι του Διασέλλου, αλλά και από τα γύρω χωριά, δεν άντεξαν να ακούνε για άλλη μια φορά υποσχέσεις για το… μέλλον και αποδοκίμασαν έντονα, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, τον Λαρισαίο υφυπουργό, ενώ υπήρξαν και ένας-δυο πιο θερμόαιμοι.
Ζητήθηκε αστυνομική ενίσχυση και τα πνεύματα ηρέμησαν αρκετά αργότερα με προσωπική παρέμβαση του προέδρου της Κοινότητας Μιχάλη Τσιόγγα και τηλεφωνήματα που έκανε σε δικούς του ανθρώπους ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΣΥ, καταγόμενος από το χωριό, Σάκης Καλύβας, ο οποίος βρισκόταν καθ’ οδόν από Αθήνα. Δύσκολοι καιροί για πολιτικούς…
(ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου