Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Υπέρ της μετεκλογικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ο Ανδρέας Λοβέρδος!!

Με νέες δηλώσεις υπέρ μίας μετεκλογικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ επανήλθε και σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Πρέπει όλοι να αφήσουμε στην άκρη τις μικροπολιτικές τακτικές» είπε ο υπουργός, επαναλαμβάνοντας τη συγκεκριμένη προοπτική περί μετεκλογικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε περίπτωση που το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά αναδειχθεί πρώτο, αλλά δεν κατακτήσει αυτοδυναμία.

Επεσήμανε, μάλιστα, μιλώντας στο Ράδιο 9, ότι σε κάθε περίπτωση η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα εκτιμήσει τα δεδομένα μετά το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.
Παράλληλα, διέψευσε σενάριο που θέλει να έχει γίνει συζήτηση για πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τον ίδιο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης «γιατί ο Ευ.Βενιζέλος δεν θα θέλει να είναι στην κυβέρνηση».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Λοβέρδος αναφέρει ότι «την κρίσιμη αυτή περίοδο, που ό, τι λέμε στο εσωτερικό ακούγεται και στο εξωτερικό της χώρας, πρέπει όλοι να αφήσουμε στην άκρη τις μικροπολιτικές τακτικές».
Παράλληλα, επαναλαμβάνει ότι η θέση του συνίσταται στο ότι «η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα» την οποία «για να την διασφαλίσουμε καλούμαστε και θα καλούμαστε όλοι να κάνουμε κάποιες υπερβάσεις, στην κατεύθυνση που θα μας υποδείξουν οι πολίτες».
Επιπλέον, ο υπουργός τονίζει ότι «ο κίνδυνος πολιτικής αστάθειας δεν αφήνει χώρο για άλλες τακτικές» και ότι «και τα δύο κόμματα θα παλέψουμε για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου