Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Βουλή: Η νύχτα που ο Βενιζέλος έφαγε ό,τι… βρήκε μπροστά του

Άγρια πείνα φαίνεται ότι έχει πιάσει τον (ούτως ή άλλως βουλιμικό) Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος προχθές το βράδυ σε χρόνο dt «καθάρισε» ένα πιάτο φιστίκια και μια τεράστια σοκολάτα, ενώ την τελευταία στιγμή οι δημοσιογράφοι στη Βουλή έσωσαν από τα χέρια του και ένα κουτί με φιλτράκια για τσιγάρα, τα οποία πέρασε για φαγώσιμο.
Αργά προχθές το βράδυ, και μετά τον τρικούβερτο καβγά με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκο Δένδια στην Ολομέλεια, ο κ. Βενιζέλος μετέβη στην αίθουσα των δημοσιογράφων για να δώσει διευκρινίσεις για δύο τροπολογίες που θα κατέθετε. Εκεί, ωστόσο, λίγη ώρα νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος είχε στείλει ένα μπουκάλι ουίσκι προκειμένου να κεράσει ένα ποτό τους δημοσιογράφους για τα γεννητούρια, αφού λίγες μέρες πριν απέκτησε κορούλα. Αποτέλεσμα ήταν η αίθουσα να είναι γεμάτη και από ξηρούς καρπούς.
Λαιμαργία
Τα μάτια του αντιπροέδρου άστραψαν. Προτού καν μιλήσει στους δημοσιογράφους, άπλωσε το χέρι στο πρώτο διαθέσιμο πιατάκι με φιστίκια. Οταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι του πρόσφεραν και μια σοκολάτα, ο κ. Βενιζέλος έδειξε ότι ξέρει τη… σωστή σειρά, τουλάχιστον στο φαγητό. «Να τελειώσουμε πρώτα με τα αλμυρά και στο τέλος τα γλυκά» είπε. Σε λίγα λεπτά και τα αλμυρά και τα γλυκά είχαν εξαφανιστεί. Ηταν μάλιστα τόση η πείνα, που ο αντιπρόεδρος άρπαξε και ένα κουτί με φιλτράκια για τσιγάρα ενός δημοσιογράφου, το οποίο άνοιξε για να δει τι έχει μέσα. «Οχι αυτό. Είναι φίλτρα» του φώναξε έντρομος ο ιδιοκτήτης και τα φιλτράκια διεσώθησαν την τελευταία στιγμή.
Το φαγητό πάντως άλλαξε εμφανώς τη διάθεση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος χαλάρωσε και άρχισε να δίνει ειδήσεις, αφήνοντας την καλύτερη για το τέλος, όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν αν η εξεταστική θα ολοκληρώσει τις διαδικασίες της προτού διαλυθεί η Βουλή για εκλογές. «Γιατί; Πιστεύει κανείς ότι θα διαλυθεί ποτέ αυτή η Βουλή;» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κι έφυγε γελώντας (αλλά και γνωρίζοντας μάλλον κάτι παραπάνω), αφήνοντας τους δημοσιογράφους κάγκελο!
ΠΗΓΗ: dimokratianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου