Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Νέα κόντρα Μπένυ-Τσίπρα στη Βουλή


- "Ναι ο λαός έχει φτωχύνει, ναι ζούμε ένα δράμα, ναι έχει μειωθεί το επίπεδο ζωής, ναι (...) Όμως αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε δεν περιγράφεται..."
"...Είστε έτοιμοι να δώσετε ό,τι σας ζητήσουν και πολλές φορές και περισσότερα από όσα σας ζητήσουν... Είστε ο φυσικός αυτουργούς της τραγωδίας... που έχετε βυθίσει τον ελληνικό λαό...
Χρεοκοπία είναι αυτό που βιώνουμε σήμερα... διαλύονται ταμεία και αδυνατούν να πληρώσουν τις συντάξεις... τα νοσοκομεία δεν έχουν να λειτουργήσουν, δεν υπάρχουν φάρμακα... δεν έχουν βιβλία τα σχολεία... χρεοκοπία είναι οι πάνω από 1 εκ. άνεργοι..."
"Κύριε υπουργέ, σταματήστε να εκβιάζετε τον ελληνικό λαό. Το νέο πακέτο θα είναι το επιστέγασμα της τραγωδίας. Να μην πάρετε αυτά τα λεφτά, γιατί από αυτά τα λεφτά, ούτε δεκάρα δεν θα πάει στην πραγματική οικονομία... Και το χειρότερο θα καταρρεύσουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Να λείπει λοιπόν αυτή η βοήθεια, να λείπει το βύσσινο!..."

Ο Μπένυ μας λέει ότι δεν παίζει με τη φωτιά! Μάλλον παίζει με το νερό. Προτιμά να βουτάει το δικό μας κεφάλι μέσα μέχρι σκασμού, ενώ ο ίδιος μασουλάει απ' έξω κάνοντας χάζι...
Αιδώς!! ...αλλά ποιος την έχασε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου