Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Νικ. Λεμονής: Ο Βενιζέλος φοβήθηκε ότι θα έβγαζα όπλο! [βίντεο]

«Είμαι αγανακτισμένος με την κοροϊδία τους. Δεν αντέχω άλλο. Μας κλέβουν συνεχώς. Μου κόβουν την σύνταξη, την οποία έβγαλα με αίμα και ιδρώτα. Καταστρέφουν ολόκληρες γενιές Ελλήνων».
Με αυτά τα λόγια, ο συνταξιούχος ναυτικός και μέλος του ΠΑΣΟΚ, κ. Νικόλαος Λεμονής εξηγεί τα αίτια που τον ώθησαν στο να «γιαουρτώσει» τον Ε. Βενιζέλο, κατά την διάρκεια της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ.

Συνέντευξη στον ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΧΙΟΝΗ            Από το tsantiri.gr
Ο κ. Λεμονής, ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, καθώς το ένα του άκρο είναι τεχνητό, «συγκεντρώνει» όλη την αξιοπρέπεια και την οργή που χαρακτηρίζουν τον Έλληνα πολίτη αυτή την περίοδο. Βετεράνος της ζωής πια, δηλώνει εξοργισμένος με όλους αυτούς που
ξεγέλασαν τον ελληνικό λαό. Νιώθει εξαπατημένος και προδομένος και από το ίδιο του το κόμμα, το ΠΑΣΟΚ.

«Μόνο την καρέκλα θέλουν»
«Τόσο καιρό έκλεβαν τον κοσμάκι και τώρα με ποιο δικαίωμα έρχονται να μας ζητήσουν την ψήφο μας; Αυτοί κατέστρεψαν όχι μόνο εμένα, αλλά και τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου», μας εξομολογείται συγκινημένος ο κ. Νικόλας.
«Η τριανδρία του κακού, όπως ονομάζω εγώ τον Βενιζέλο, τον Λοβέρδο και τον Κουτρουμάνη, μαζί με όλο το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ μας λεηλάτησαν στην κυριολεξία. Όλοι αυτοί είναι κοντοβράκηδες… δεν φοράνε παντελόνια… πρέπει να τα βγάλουν» υπερθεματίζει κάνοντας παράλληλα έκκληση στον ελληνικό λαό να καταψηφίσει τα δύο μεγάλο κόμματα.
«Μας έχουν κάνει ζητιάνους, μας έχουν καταστρέψει την αξιοπρέπεια μας. Μόνο την καρέκλα θέλουν και από εκεί και πέρα δεν τους νοιάζει ο κοσμάκης».

«Πρέπει να φύγει η λαίλαπα που κατέστρεψε την Ελλάδα»
Από μικρό παιδί, ο κ. Νικόλας ήταν πολιτικοποιημένος. Πολέμιος της Χούντας, συνελήφθηκε αρκετές φορές από την αστυνομία. Αργότερα, υπήρξε θερμός υποστηρικτής του Αντρέα Παπανδρέου.
«Θέλω το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει κεντροαριστερό κόμμα, όπως ήταν επί Αντρέα Παπανδρέου. Τώρα το κόμμα έχει πάρει την κατρακύλα. Η αρχή έγινε από τον Σημίτη. Ο Σημίτης κατέστρεψε την χώρα. Έκλεψε τα πάντα»
Επίσης, διατείνεται ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να κάνει μια νέα αρχή. «Με νέες αρχές και κεντροαριστερή ιδεολογία πρέπει να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του. Αλλιώς είναι προτιμότερο να διαλυθεί εντελώς. Πρέπει να φύγει αυτή η λαίλαπα που κατέστρεψε την Ελλάδα. Ο Βενιζέλος δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Μέλος της κυβέρνησης ήταν τόσο καιρό. Αυτός έκοψε τις συντάξεις, αύξησε τις τιμές των προϊόντων. Αυτός είναι υπαίτιος για πολλά δεινά».
Επιπρόσθετα, τονίζει την απουσία δημοκρατίας εντός του κόμματος. «Δεν υπάρχει δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ. Ο βουλευτής δεν έχει δικαίωμα γνώμης, καθώς εξαναγκάζεται να συμμορφώνεται με την κομματική γραμμή. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κτήμα κανενός, δεν κληρονομείται από κανέναν» , συνέχισε ο αγανακτισμένος συνταξιούχος.

«Όχι μόνο γιαούρτι, αλλά χαράκωμα τους αξίζει»
Ενθυμούμενος την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με τον κ. Βενιζέλο, μας αφηγείται πως «ο Βενιζέλος φοβήθηκε μήπως του έβγαζα όπλο. Καθώς έψαχνα στην τσάντα μου το γιαούρτι, είχε κιτρινίσει ολόκληρος. Είχε μείνει ασάλευτος για ορισμένα λεπτά».
Τον ρωτήσαμε αν θα του επιτιθόταν ξανά σε περίπτωση που του δινόταν η ευκαιρία. «Βεβαίως και θα το ξαναέκανα και όχι μόνο στον Βενιζέλο, αλλά σε κάθε έναν που συνέβαλε στην εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη. Όχι μόνο γιαούρτι, αλλά χαράκωμα τους αξίζει. Αυτοί μου δίνουν το δικαίωμα να τους ρίξω το γιαούρτι. Αυτοί με ανάγκασαν»

«Θα κάνω μάχη κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ»
«Είμαι έτοιμος να κάνω μάχη εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προκειμένου να μην σκλαβώσουν και κοροϊδέψουν τον λαό ξανά. Ο λαός πρέπει να τους μαυρίσει με την ψήφο του. Η χώρα χρειάζεται κάποιον δυναμικό, που να μπορεί να πει όχι στους Ευρωπαίους. Αυτός ο κάποιος μόνο από την Αριστερά μπορεί να προέρχεται»
Όσον αφορά τον κ. Βενιζέλο τον χαρακτήρισε θρασύδειλο, ενώ σκληρή ήταν και η γλώσσα που χρησιμοποίησε για τον Σαμαρά. «Ο Σαμαράς μας παίζει παιχνίδι, θέλει να υφαρπάξει την ψήφο μας. Έχει ήδη υπογράψει την υποτέλεια του λαού. Μην το παίζει αθώα περιστερά».
«Απορώ», συνεχίζει, «με αυτούς που πάνε και τους χειροκροτούν. Ποιος μπορεί να τους εμπιστευθεί; Ποιος να τους πιστέψει ότι μπορούν να σώσουν την χώρα; Μαύρο και στους δύο. Αυτό τους χρειάζεται».

«Είμαστε σκουλήκια για αυτούς»
«Για αυτούς είμαστε σκουλήκια. Αλλά τα σκουλήκια θα πρέπει να τους φάνε. Θα άφηναν τον πατέρα τους και την μάνα τους χωρίς ρεύμα, μες τον χειμώνα. Θα τους άφηναν να ζήσουν με 400ευρώ;»
Επίσης, απαντά σε όσους τον χαρακτήρισαν «προβληματικό άτομο». Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών άφησαν να εννοηθεί πως ο κ. Νικόλαος είναι ένα προβληματικό άτομο. Ό ίδιος εξοργισμένος με τα ψεύδη τους, απαντά πως «Φυσικά και δεν είμαι τρελός. Ας έρθουν να συζητήσουν μαζί μου και μετά να μου το πουν. Με την ίδια λογική και όλοι όσοι αποδοκιμάζουν κατά καιρούς τους πολιτικούς είναι τρελοί; Αν ήταν άνδρες να έρθουν να μου το πουν στα ίσια. Ας έρθουν εδώ και θα δούμε ποιοι είναι τρελοί τελικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου