Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η αντιπαράθεση Τσίπρα-Βενιζέλου...

Καθημερινή η αντιπαράθεση Τσίπρα-βενιζέλου, με τον Βενιζέλο να βγαίνει ώς συνήθως εκτός ορίων, να ορύεται και να χτυπάει τα έδρανα....
"Εξ ονόματος τίνος ομιλεί; Δεν είναι η πρώτη φορά που μου δημιουργείται η εντύπωση ότι εξυπηρετούνται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα μέσω κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων", δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός των Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος επικρίνοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.
"Σε άλλες συνθήκες και αν δεν είχα την αίσθηση ότι βρίσκεστε εσείς ο ίδιος σε έκρυθμη κατάσταση, θα έλεγα την παροιμία που έρχεται  στο νου του ελληνικού λαού: είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!"τόνισε ο κ. Τσίπρας.
 
Οταν έλαβε το λόγο ο κ. Τσίπρας για να ανταπαντήσει στον κ. Βενιζέλο, η αντιπαράθεση των δύο αντρών βγήκε εκτός ορίων.

"Το όραμά σας είναι να συγκυβερνήσετε με τον κ. Αντώνη Σαμαρά, θέλετε να είστε στη θέση του υπάρχου", κατηγόρησε τον υπουργό των Οικονομικών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

"Ευθέως σας λέμε ότι παίζετε διαιτητικό ρόλο", "εσείς στηρίζετε τη διαπλοκή, δεν παντρευτήκαμε εμείς τη διαπλοκή", συνέχισε ο πρόεδρος του Συνασπισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου