Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ θα ανακάμψει έως τις εκλογές

(Αυτό δεν είναι όραμα Αννούλα μας! Αυτό είναι ...όνειρο θερινής νυχτός!!)

Την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανακάμψει στις επερχόμενες εκλογές εξέφρασε η Αννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 ενώ τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία.
Η υπουργός Ανάπτυξης αναγνώρισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα «πληρώσει τα λάθη του» και θα πρέπει να εξηγήσει, όπως είπε, «τι παρέλαβε, τι έκανε και τι θα κάνει».

«Το γιατί είμαστε εδώ που είμαστε είναι αποτέλεσμα 40 χρόνων», επισήμανε, προσθέτοντας ότι για τη σημερινή κατάσταση έχουν ευθύνες τόσο τα κόμματα εξουσίας όσο και η Αριστερά.
Δήλωσε επίσης ότι η ίδια δεν είναι αντίθετη στο ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, σημειώνοντας ότι δεν έχει νόημα η «πολεμική και η πόλωση που ήταν συνώνυμα της πολιτικής αντιπαράθεσης επί χρόνια».
Υποστήριξε ακόμη ότι σε περίπτωση κυβέρνησης συνεργασίας ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής. «Αν υπάρξει επιλογή, είναι σωστό να πάμε σε πρόσωπο που έχει δοκιμαστεί, τύπου Λουκά Παπαδήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου