Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ο Μπενίτο ξαναχτυπά!

Τα «μεγάλα διλήμματα των εκλογών», όπως η παραμονή ή μη στο ευρώ, έθεσε μιλώντας σε ανθρώπους της επιστήμης, της τέχνης και του πολιτισμού, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. (Αλήθεια, ποια "λουλούδια" είχαν μαζευτεί να τον ακούσουν; Και μπορεί να μας εξηγήσει η γουρουνόφατσα Μπένυ ποιο κόμμα είναι αυτό που θα ηθελε να βγούμε σήμερα από το ευρώ, αφού ακόμα και το ΚΚΕ δεν το ζητάει...;;)


Και μέσα στη μεγάλη σιγουριά του, ο αλαζόνας σύγχρονας Νέρωνας θέτει το ερώτημα: «Υπάρχει κάποιος που προτείνει την καταγγελία της δανειακής σύμβασης;»! (Μα φυσικά γκεμπελίσκε Μπένυ! Το 80% και παραπάνω του ελληνικού λαού, δεν το πήρες χαμπάρι ή το παίζεις τρελίτσα;)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε πως η θέση της Ελλάδας είναι οριστικά διασφαλισμένη μέσα στην Ευρωζώνη, εφόσον ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας και εφόσον εφαρμόσουμε το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης. (Αλλιώς μας τα λένε οι Ευρωπαίοι φίλοι σας Μπενίτο, αυτοί με τους οποίους συνεργαστήκατε -και χρησιμοποιήσατε- για να βυθίσετε τη χώρα. Τις δήθεν "υποχρεώσεις μας" τις εφηύρες εσύ και η παρέα σου Παπαδήμος, Γιωργάκης, Αντωνάκης και Καρατζαφέρης).

Ζήτησε ακόμη να σταματήσει η στείρα συζήτηση για την κατανομή της ευθύνης για το παρελθόν, σημειώνοντας ότι «ολόκληρο το πολιτικό σύστημα έχει ευθύνη». «Έχει αξία σήμερα να τα ρίχνουμε ο ένας στον άλλον; Εμείς αναλαμβάνουμε τις δικές μας ευθύνες. Είμαστε όλοι μέρος του προβλήματος και η ευθύνη βαραίνει όλους», παρατήρησε.
(Ε, όχι και όλους, γουρουνίτσα Μπένυ!! Εσείς είστε το σύστημα, εσείς τα έχετε φάει, εσείς έχετε την ευθύνη. Αν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας, όπως λες, παραιτηθείτε και ξεκουμπηστήτε! Στον αγύριστο! Να μην σας ταϊζουμε και τσάμπα στις φυλακές... Α, και κάτι ακόμα: Δεν ''τα ρίχνουμε ο ένας στον άλλο''. Εμείς, ο ελληνικός λαός τα ρίχνουμε σε σας που κυβερνήσατε - ΠΑΣΟΚ, ΝΔ αντάμα!! Για να μην ξεχνιόμαστε, παλιομοσχάρα...)

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στην ανάγκη ενός νέου Εθνικού Φορολογικού Συστήματος, που, όπως είπε, «πρέπει να είναι σταθερό για τα επόμενα δέκα χρόνια, να έχει ευρεία αποδοχή και συναίνεση, καθαρή αναπτυξιακή και καθαρή κοινωνική και αναδιανεμητική διάσταση».
(Άκου κακούργε: Αν αυτό το φορολογικό που σχεδιάζεις -σύμφωνα με το οποίο οι άνεργοι θα πληρώνουν τεράστιους φόρους, κάτι που ηδη συμβαίνει, και οι τιτάνες της οικονομίας βιομήχανοι και εφοπλιστές θα φοροαπαλλάσσονται- θα έχει "κοινωνική διάσταση" και θα υπάρχει για μια δεκαετία, γελιέσαι παχύδερμο. Κούλαρε βρωμύλε, γιατί ποιος ξέρει; Μπορεί να έρθει η ώρα και δεν θα είναι μακριά, που ο ελληνικός λαός θα σε "αυτοκτονήσει" στο Σύνταγμα ή στον Πύργο τον Λευκό (τι προτιμάς;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου