Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Διακαναλική συνέντευξη ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

«Υπάρχει ανάγκη ενός συνασπισμού εξουσίας που θα αναστείλει τις πληρωμές στους πιστωτές τοκογλύφους, που θα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα διαθέσει ούτε ένα ευρώ έναντι των δανείων έως ότου ξανασταθεί στα πόδια της η οικονομία της χώρας, που θα υλοποιήσει ένα πρόγραμμα οικονομικών ελαφρύνσεων», υποστήριξε ο κ. Τσίπρας.
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους μέχρι τώρα ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ αφού πλέον «τίποτα δεν έχουν να χωρίσουν» με την Αριστερά.
«Οι, μεν, της ΝΔ γιατί ο συντηρητικός λόγος του Σαμαρά δεν δίνει καμιά απάντηση στα προβλήματα αλλά και γιατί οι πολιτικές του κωλοτούμπες οδήγησαν στην ψήφιση και την εφαρμογή του δεύτερου μνημονίου και στα όσα αυτό επέφερε στο λαό.
«Οι, δε, του ΠΑΣΟΚ, επειδή «το κόμμα Βενιζέλου τους εγκατέλειψε και καμιά σχέση δεν έχει πια με τη δημοκρατική παράταξη της δεκαετίας του 1980, το κόμμα των μη προνομιούχων Ελλήνων, που μετατράπηκε σε κόμμα της διεθνούς διαπλοκής και τοκογλυφίας».
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι στόχος είναι, τη Δευτέρα 7 Μαΐου, να υπάρξει μια νέα μεταπολίτευση στηριγμένη όχι σε μια ψήφο διαμαρτυρίας στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε μια ψήφο σε κυβέρνηση εξουσίας – κυβέρνηση της Αριστεράς».
Δε'ιτε το ΒΙΝΤΕΟ της διακαναλικής ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου