Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Η πιο μεγάλη βία είναι η φτώχεια

Κυνισμός Μπεγλίτη για τον αυτόχειρα του Συντάγματος

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης, με ακραίο κυνισμό προσπαθεί να αποσυνδέσει την αυτοκτονία του 77χρονου από την πολιτική και οικονομική συγκυρία.
Μόνο που ξεχνούν ο κύριος Μπεγλίτης και οι όμοιοί του ότι "Η πιο μεγάλη βία είναι η φτώχεια". Και η φτώχεια δεν είναι φυσικό φαινόμενο. Αυτός ο θάνατος δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Έχει αιτίες και υπεύθυνους. Είναι το αποτέλεσμα των επιλογών τους.
Να μην αφήσουμε τη φρίκη να γίνει καθημερινότητα. Να μην αφήσουμε άλλον ή άλλη να επιλέξει τον δρόμο της φυγής. Συλλογικά πρέπει να δώσουμε την απάντηση.
Μαζί μέχρι να κερδίσουμε ξανά την ελπίδα.
Το βίντεο με τη δήλωση του σκατόψυχου βρωμιάρη Μπεγλίτη ΕΔΩ

==============
«Βροχή» πέφτουν τα αρνητικά σχόλια των χρηστών στο διαδίκτυο και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για τις δηλώσεις του Πάνου Μπεγλίτη αναφορικά με την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου.

«Κάθε περίπτωση κουβαλάει το δικό της βάρος τα δικά της αδιέξοδα. Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα. Κανείς δεν γνωρίζει πως έχει φτάσει σε κάθε αδιέξοδο ή σε χρεωκοπία κάθε οικογένεια. Μπορεί να σας πω πάρα πολλές περιπτώσεις και από τον νομό μου την Κορινθία. Εγώ στέκομαι πραγματικά σε αυτό το ανθρώπινο, το τραγικό και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Τώρα αν είχε χρέη ή δεν είχε χρέη ή αν τα’φαγαν τα παιδιά του ή αν τα’φαγε ο ίδιος και με το οτιδήποτε άλλο, σεβασμό σε αυτές τις περιπτώσεις» είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Πάνος Μπεγλίτης, μόλις έγινε γνωστή η είδηση της αυτοκτονίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου