Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Τώρα του φταίνε και οι εταιρίες δημοσκοπήσεων!!

Με την ομιλία του σε κομματικούς φίλους του ΛΑΟΣ στη Λιβαδειά κατά την οποία επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά και σε εταιρείες δημοσκοπήσεων, ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του προέδρου του κόμματος Γ. Καρατζαφέρη.
Χθες ο κ.Καρατζαφέρης επισκέφθηκε τη Λάρισα όπου μίλησε σε κομματική εκδήλωση και έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Σήμερα στη Λιβαδειά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ενώ απαντώντας στην κριτική που δέχεται το κόμμα του είπε: "Μαθημένος ο Παρνασσός στα χιόνια".

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για επιθέσεις που δέχεται τόσο το κόμμα του όσο και ο ίδιος προσωπικά "από τις μνημονιακές δυνάμεις, οι οποίες δεν αντέχουν τον πατριωτικό λόγο και την αντίστασή του στα σχέδιά τους για ξεπούλημα της Ελλάδας", ενώ υποστήριξε ότι οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς δεν μπορούν να κυβερνήσουν αποτελεσματικά την Ελλάδα επειδή "έχουν τα χέρια τους πισθάγκωνα δεμένα".

Σύνθημα του ΛΑΟΣ, όπως είπε ο κ.Καρατζαφέρης, είναι το "Όλα για την Ελλάδα", ενώ τόνισε ότι ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης του ελληνικού λαού για τις θέσεις, τις απόψεις αλλά και το τι ακριβώς σημαίνει για το μέλλον της Πατρίδας μας, η -όπως υποστήριξε- "άνευ όρων παράδοση και υποταγή στο Μνημόνιο ΙΙ, το οποίο υπέγραψαν οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς".

Ο κ.Καρατζαφέρης στην ομιλία του εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του ΛΑΟΣ από τη συγκυβέρνηση και στην απόρριψη του δευτέρου Μνημονίου, και επιτέθηκε στους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλο, και ΝΔ Α.Σαμαρά υποστηρίζοντας ότι <<μπροστά στην επιθυμία τους να γίνουν πρωθυπουργοί, υπέγραψαν πρόθυμα Μνημόνιο υποταγής, υποχρεώνοντας την Ελλάδα σε μία άνευ προηγουμένου υφεσιακή πορεία, από την οποία, όπως και οι ίδιοι οι Τροϊκανοί παραδέχονται, θα περάσει τουλάχιστον μία 10ετία για να επανέλθουμε σε αναπτυξιακή τροχιά>>.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που φέρουν το κόμμα του να συγκεντρώνει ποσοστά που καθιστούν αβέβαιη την είσοδό του στη Βουλή, και υποστήριξε ότι η πτωτική πορεία που εμφανίζει ο ΛΑΟΣ "είναι προϊόν πιέσεων και μεθοδεύσεων που ασκούνται, προκειμένου να καμφθεί το φρόνημα και να "τιμωρηθεί" ο πρόεδρος του κόμματος για το περήφανο <<όχι>> που είπε στους ξένους δανειστές".

Ο ίδιος μάλιστα, παρουσίασε δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σε σημερινή κυριακάτικη εφημερίδα της Αριστεράς, σύμφωνα με την οποία ο ΛΑΟΣ εμφανίζεται με ποσοστά 5,1%.
Ο κ.Καρατζαφέρης είπε επίσης ότι αυτή η δημοσκόπηση βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που στις υπόλοιπες δημοσκοπήσεις "εταιρειών οι οποίες ελάμβαναν και λαμβάνουν ακόμα και σήμερα, προφανώς εντελώς συμπωματικά, πακέτα δημοσίων έργων, το κόμμα εμφανίζεται με ποσοστά από 2%-0,5%". (Και όπως λέει κι ο λαός: "Της κοντής ψωλής οι τρίχες της φταίνε!")

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ παρουσίασε δημοσκοπήσεις του 2009 μιας εταιρείας η οποία όπως υποστήριξε "προ ημερών ανέλαβε έργο από το Δημόσιο ύψους 270.000 ευρώ" και η οποία στις ευρωεκλογές εμφάνιζε τον ΛΑΟΣ με ποσοστό περίπου το μισό από αυτό έλαβε τελικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εγώ δεν έχω 270 χιλιάδες ευρώ να δώσω για δημοσκοπήσεις".

Τέλος κάλεσε όλα τα στελέχη του ΛΑΟΣ να βρίσκονται σε εκλογική επαγρύπνηση και να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους, ώστε το μήνυμα του κόμματος ΛΑΟΣ και οι θέσεις να γίνουν γνωστές σε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου