Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Παπαρήγα: Να μας ψηφίσουν και οι μη κομμουνιστές που θέλουν ισχυρό αντίβαρο στη Βουλή

Τι να το κάνεις το... "αντίβαρο" μαντάμ; Πώς θα αλλάξεις αυτή τη στιγμή γραμμή πλεύσης της χώρας αν δεν πάρεις την κυβέρνηση;; Και εσύ Αλέκα (κατ' εντολήν του αόρατου Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ) ζητάς με την πολιτική σου, συνέχιση των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!
Και σαν να μην ντρέπεσαι καν, βάζεις όλες τις εκδοχές διακυβέρνησης στο τραπέζι, εκτός από αυτήν που είναι η μόνη λύση: Μια κυβέρνηση της Αριστεράς που είναι αντίθετη στα μνημόνια και στα μέτρα που γονάτισαν τον ελληνικό λαό. Ξεγελάς τον κόσμο του ΚΚΕ με λόγια - φούμαρα, για να δικαιολογήσεις την αδικαιολόγητη στάση σας, την περιχαράκωσή σας και τον μακάριο ύπνο σας απέναντι στη λαίλαπα που ενέκυψε τα τελευταία χρόνια.

Αύριο - μεθαύριο μαντάμ Αλέκα, μετά τις εκλογές, όταν συνολικά η Αριστερά θα μαζέψει ένα πλειοψηφούν ποσοστό αλλά κυβέρνηση δεν θα μπορεί να κάνει εξαιτίας σας (θα έχεις νικήσει άραγε εσύ και το ΚΚΕ;;; Αυτό επιδιώκετε;;), με ΔΙΚΗ ΣΑΣ ευθύνη θα συνεχιστεί η ίδια πολιτική από την ίδια κυβέρνηση του "μαύρου μετώπου" (αφού εσείς απορρίπτετε σήμερα ένα "κόκκινο μέτωπο" λαϊκής δημοκρατίας).
Τότε λοιπόν ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ και το ΚΚΕ υπόλογο και ΥΠΕΥΘΥΝΟ για τις επόμενες αυτοκτονίες αξιοπρεπών ανθρώπων που δεν θα έχουν άλλη διέξοδο, που μπροστά στο υπαρκτό δίλημμα θα επιλέξουν το τέλος της ζωής τους παρά να τραφούν από τους κάδους των σκουπιδιών (που κι αυτοί θα είναι πιθανόν άδειοι). Είστε -εκεί στο ΚΚΕ- killer μαντάμ Αλέκα. Ελπίζω να σας καταλάβουν σύντομα οι ψηφοφόροι σας και να σας βγάλουν από τον πολιτικό χάρτη...

 

Ας δούμε το ρεπορτάζ (6/4/2012) με τις δηλώσεις της Παπαρήγα από το eklogika.gr (με κόκκινο δικά μας σχόλια):


Άνοιγμα στους μη κομμουνιστές που μπορούν όμως να δώσουν ψήφο στο ΚΚΕ διότι «συμφωνούν ότι χρειάζεται ισχυρό κίνημα και ισχυρό ΚΚΕ, ότι πρέπει να υπάρχει ένα ισχυρό αντίβαρο, ένα ανερχόμενο χειραφετημένο κίνημα απέναντι σε όποια κυβέρνηση προκύψει μετά τις εκλογές», έκανε σήμερα η Γ.Γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ  εξύφανε σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών όλων των άλλων αντιμνημονιακών κομμάτων με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αποκλείοντας κάθε περιθώριο συνεργασίας.
Συγκεκριμένα η κ. Παπαρήγα κάλεσε να ψηφίσουν το ΚΚΕ «και αυτοί που συμφωνούν με την καρδιά της πολιτικής μας, που είναι η εργατική - λαϊκή εξουσία, η αποδέσμευση από την ΕΕ και η μονομερής διαγραφή του χρέους, αλλά και αυτοί που μπορεί να μην συμφωνούν με το σύνολο αυτών των θεμάτων - άλλωστε είναι μια ψήφος, δεν σε υποχρεώνει να υπογράψεις το σύνολο μιας πολιτικής». 
(Παρακαλάει ακόμα και για μια ψήφο η Αλεκα, για να γίνει "αντίβαρο" κι όχι κυβέρνηση, η οποία ψήφος θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε κυβέρνηση αν το ΚΚΕ ήθελε ανατροπή της κείμενης κατάστασης - αλλά όπως έχει φανεί, ενώ μπορεί, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!)
Η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι «η εξουσία η οποία υπάρχει στην Ελλάδα, έχει εναλλακτικές κυβερνητικές λύσεις. Και τις έχει παγιδεύοντας και ένα μέρος του λαού. Κι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει σε 20-25 μέρες (Και τι έκανες τόσους μήνες Αλέκα; Φυσικό είναι ότι σε 20 μέρες δεν μπορεί να αλλάξει. Αλλα και πάλι ποια είναι η προσπάθειά σου;;). Πχ. ποιες λύσεις έχει: Αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Αυτά τα έχουν συμφωνημένα. Ακόμα μπορεί να είναι το ένα κόμμα στην κυβέρνηση και το άλλο να δώσει ψήφο ανοχής, δεν είναι απαραίτητο δηλαδή να υπερψηφίσει. Να πει δίνω ψήφο ανοχής για ένα χρόνο. Όλες αυτές οι ποικιλίες είναι ήδη συμφωνημένες μεταξύ τους. (και εσύ ποια είναι η συμφωνία σου Αλέκα με όσους αντιτίθενται στην πολιτική αυτών τους οποίους καταγγέλλεις αλλα θεωρείς πως είναι σίγουρο ότι θα ξανακυβερνήσουν - με την ανοχή σου, βεβαίως Αλέκα μου...;;) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - λίγο δύσκολο να είναι αυτοδύναμο - με Κουβέλη, με Κοινωνική Συμμαχία και ενδεχομένως με ΣΥΡΙΖΑ. ("ενδεχομένως";;; Μα είναι σίγουρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμμετάσχει σε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ!!! Βρε μουρλή και χαζοβιόλα γυναίκα, ξεκούτιανες ντιπ και αυτοξεφτιλίζεσαι;;;) Μην ακούτε τώρα! Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή πιστεύει ότι θα είναι πρώτο κόμμα και θα πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Και γι’ αυτό λέει, εγώ παλεύω να είμαι πρώτο κόμμα και δεν δεσμεύεται για τίποτε άλλο μετεκλογικά. Κι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να γίνει. Ή άλλες παραλλαγές μεταξύ τους. Βεβαίως στο βαθμό που και η λαϊκή ψήφος θα συνδράμει...»
(Ο ΣΥΡΙΖΑ, πανηλίθια γυναίκα, όταν μιλάει για πρώτο κόμμα εννοεί σύμπασα την Αριστερά. Και το ΚΚΕ μέσα. Όσο για το "πανηλίθια" στο οποίο επιμένουμε, εξάγεται από δύο γεγονότα τα οποία μέσα στον πανικό σας δεν υπολογίσατε: 1ον Σε μια πιθανή συνεργασία, σε ένα "Μέτωπο" των δυνάμεων της Αριστεράς, ΕΣΥ θα ήσουν επικεφαλής λόγω της σημερινής επίσημης δύναμης των κομμάτων, Αλέκα μου. Αλλά εσείς... ντιπ τούβλα!! 2ον Ευτυχώς όλες οι ηλικίες μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, αν εξαιρέσουμε ίσως τους άνω των 60 ετών, έχουν ανοιχτά μάτια και μυαλό και σας φτύνουν, έστω κι αν ξαναεπιλέξουν για άλλους λόγους και αυτή τη φορά την καλπη του ΚΚΕ... Κακόμοιρη Αλέκα, που θα μείνεις στην ιστορία, όχι μόνο ως η μακροβιότερη γ.γ. του ΚΚΕ αλλά και ως ο σύγχρονος Στάλιν με φουστάνια που στέλνει το λαό στην ανέχεια αλλά και στο θάνατο...)

«Κοιτάξτε να δείτε, η ελληνική κοινωνία αποτελείται από εργάτες, αποτελείται από μεσαία στρώματα, έχει μια διαστρωμάτωση. Εμείς απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στην εργατική τάξη. Να μην στηρίξει ούτε τα κύρια, ούτε τα εναλλακτικά σενάρια της αστικής τάξης. Διότι όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει, δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό καλό για το λαό. Θα δρομολογήσει την πολιτική που ξέρουμε. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα κλίμα ευφορίας στο λαό, το οποίο ούτε ένα μήνα δεν θα κρατήσει. Γιατί τον Ιούνη πρέπει να παρθούν μέτρα, που λένε μείωση από τις κοινωνικές δαπάνες 11,5 - 14,5 δισ ευρώ. Κι αυτά ξέρετε, θα βγουν από τις τσέπες μας».
(Και εφόσον το μνημόνιο-2, Αλέκα μας, λέει  ότι τον Ιούνιο πρέπει να παρθούν νέα μέτρα, εμείς να το δεχτούμε!! Αυτό λες Αλέκα! Σκύβεις το κεφάλι και αποδέχεσαι χωρίς ουσιαστικά αντίδραση τη σημερινή κατάσταση και με την πολιτική σου πρακτική επιθυμείς να συνεχιστεί αυτή και μετά τις εκλογές. Αν δεν μας λες αυτό, τι άραγε θέλεις να πεις;;
Ελπίζουμε να το πάρουν σύντομα -ΤΩΡΑ- απόφαση όσοι εργαζόμενοι και άνεργοι θα ήθελαν να ψηφίσουν ΚΚΕ, να το αποφύγουν, για το δικό τους καλό και όχι για να γίνει -απλά- το ΚΚΕ "αντίβαρο" στη Βουλή!!!
Ας διώξουν τη γάγγραινα από την πολιτική, ας πετάξουν το ζυγό που έχουν στο σβέρκο τους και λέγεται ΚΚΕ. Ας απελευθερωθούν και ας ψηφίσουν αυτούς που επιζητούν και αγωνίζονται να ανατραπεί ΤΩΡΑ το "μαύρο μέτωπο" που μας κυβερνάει και μας καταστρέφει οδηγώντας μας λίγο-λίγο στο θάνατο...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου